Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Ίκαροι Γιαννιτσών 68-77



Την πρώτη εκτός έδρας νίκη πραγματοποίησε η ομάδα τον Ικάρων στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της εκασκεμ απέναντι στον Φ.Ο.Α. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες μπήκαν δυνατά με το σκορ να έχει εναλλαγές με τους Ικάρους να κλείνουν το δεκάλεπτο με προβάδισμα (16-20). 
Δεύτερη περίοδος του αγώνα και οι ομάδες συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο με την ομάδα από την Αριδαία να προσπαθει να μείωση το σκορ και οι Ίκαροι να "βγάζουν" αντίδραση με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο ημίχρονο με 32-39. 
Τρίτη περίοδος και η ομάδα των Γιαννιτσών πατάει ποιο σταθερά στο γήπεδο με τον ΦΟΑ όμως να μην τα παρατάει (47-58). 
Τέταρτη περίοδος και η ομάδα από την Αριδαία βάζει δύσκολα στους Ικάρους, κρατώντας το ενδιαφέρον του αγώνα μέχρι το τέλος με τους Ικάρους να βρίσκουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση και να φτάνουν σε μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια με τελικό σκορ 68-77. Επόμενο παιχνίδι για το σύνολο του Σαμψών Παπαδόπουλου και Στέλιου Γκότση απέναντι στους Ατρόμητους Νέας Σάντας στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδη στις 18:00

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος - Γκότσης): Μπερμπερι 1, Νταμτσιοπουλος 2, Μουχτάρης 2, Καραχισαριδης, Μπογδάνης 23(1), Ρεμπελος 16(2), Πολυχρονιδης 2, Λαγός 13(1), Παπαδοτης 8, Δημακας 5, Σταμπουλτζης 5(1), Στανιτσιδης 

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.