Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών - Ίκαροι Γιαννιτσών 78-63 (παιδικό)



Τη Δευτέρα 24/10/22 ο «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» τον «Ίκαρο», για τη 2η αγωνιστική του Γ’ ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ . Το τέλος του αγώνα ανέδειξε νικήτρια ομάδα αυτή του «Μέγα», με σκορ 78-63.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες των Γιαννιτσών, μας έδειξαν τι σημαίνει τοπικό «ντέρμπι». Πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα του σκορ και δυνατές φάσεις σε άμυνα και επίθεση να διαδραματίζονται μπροστά και στα δύο καλάθια, με τον «Ίκαρο» να προηγείται στο τέλος του δεκαλέπτου με σκορ 15-16.

Με την αρχή της δεύτερης περιόδου, ο «Μέγας» έδειξε αποφασισμένος να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι. Με όπλο του την πολύ καλή άμυνα (επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει μόλις 10 πόντους) και με ισορροπημένες επιθέσεις οι οποίες τον οδήγησαν στην αύξηση της απόδοσή του στο σύνολο του παιχνιδιού, τον οδήγησαν στο τέλος του ημιχρόνου να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 44-26 υπέρ του.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, μικρά ξεσπάσματα των παικτών του «Ικάρου», μείωσαν τη διαφορά. Ο «Μέγας» όμως πηγαίνοντας την μπάλα κοντά στο καλάθι, δεν άφησε περιθώρια ώστε η διαφορά να πέσει κάτω από διψήφιο αριθμό, κλείνοντας την τρίτη περίοδο με σκορ 58-47.

Οι παίκτες του «Μέγα» με καλύτερη διαχείριση του χρόνου αλλά και του σκορ επιθετικά στην τελευταία περίοδο, κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη. Έτσι ο «Μέγας», πήρε το «ροζ» φύλλο του αγώνα στην έδρα του, με το τελικό σκορ να είναι 78-63.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την σημερινή πολύ καλή εμφάνιση. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου κυριάρχησε το άγχος λόγο της ιδιοσυγκρασίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα παίξαμε μεθοδικά και μείναμε συγκεντρωμένοι, σε ότι δουλεύαμε με τα παιδιά όλη την εβδομάδα. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να μείνουμε ψύχραιμοι και να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές και αυτό πιστεύω πως έκρινε και το παιχνίδι.

Ήμασταν πειθαρχημένοι αγωνιστικά και κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα στην επίθεση καταφέρνοντας έτσι να πάρουμε πόντους από όλους τους παίκτες μας. Το σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι είναι τα παιδιά αγωνίστηκαν σαν οικογένεια για να «καλύψουν» έτσι και το κενό των συμπαικτών τους που απουσιάζανε λόγο τραυματισμών. Έτσι πιστεύουμε σαν σύλλογος πως χτίζονται οι σωστοί χαρακτήρες αλλά και οι ομάδες.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές των «Ίκαρων» για την πολύ όμορφη εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που γέμισε σήμερα το κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών και θεωρώ ότι πραγματικά απόλαυσε το θέαμα που προσέφεραν όλα τα παιδιά.»

Διαιτητές : Χατζηχαρίσης, Καραμανλής

Τα δεκάλεπτα: Α) 15-16, Β) 44-26, Γ) 58-47, Δ) 78-63

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Κυριαζής) Βλασιάδης, Τόσιος 8, Τοπαλίδης 8, Καραβάτσης, Στόιτσης 19(1), Ραπτόπουλος, Χλοπουζιάν 8, Σερέτης 17(1), Αναστασίου 2, Ιακωβίδης 16(2), Δημητριάδης, Φιλογλίδης

Α.Ο.Κ. «Ίκαροι» Γιαννιτσών: (Παπαδόπουλος) : Νάτσικας 8, Καραχισαρίδης Α. 2, Μαυρίδης 1, Παναγιωτίδης 9(1), Στάμος 26(2), Μηνάς, Καραχισαρίδης Γ. 15(3), Χανουμίδης, Κυριακίδης 2, Φωστηρόπουλος, Δουλδούρης




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.