Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο 7ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας



Με μεγάλη επιτυχία αφού οι συμμετοχές άγγιξαν τις 800 πραγματοποιήθηκε ο 7ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας απόστασης 5 χλμ.
Η εκκίνηση δόθηκε από το Πάρκο Καταρρακτών Έδεσσας, ακολούθησε τον παραποτάμιο δρόμο προς περιοχή Βαροσίου, της παλιάς πόλης της Έδεσσας, του Πάρκου Καταρρακτών, του Κολυμβητηρίου ακολούθως προς την βυζαντινή γέφυρα που περνούσε η Αρχαία Εγνατία Οδός και η επιστροφή με παράλληλη διαδρομή με τα ποτάμια και ο τερματισμός στο Πάρκο Μικρών Καταρρακτών στο κεντρικό πεζόδρομο της Έδεσσας
Με μετάλλια και ειδικά αναμνηστικά βραβεύτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες
Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με το ποδηλατικό τμήμα του ΑΕΡΩΠΟΥ Εδεσσας, τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας και συμμετοχή και βοήθεια Εθελοντών της εκπαιδευτικής κοινότητας του 2ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας, υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας και της Γενικής Διεύθυνσης Υποστήριξης Αθλητισμού του Υπουργείου Αθλητισμού.


Πηγή: edessaikoskosmos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Για το θέμα με τα μετάλλια και τα μικρά παιδιά που έκλαιγαν θα μιλήσει κανείς; Υπήρχαν περιστατικά που ο κυριος που μοίραζε τα μετάλλια έλεγε ότι καταϊδρωμένα παιδιά έκλεψαν στην διαδρομή και δεν τοτς έδινε μέταλλιο. Γονείς αναγκάστηκαν να ζητιανεύουν μετάλλια για τα παιδάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ????????? ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. (ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

      Διαγραφή
    2. Στο δικό μου παιδάκι είπε ότι δεν φορούσε κατάλληλα παπούτσια και αποκλείεται να έκανε σε αυτό το χρόνο τη διαδρομή (και τον ρωτούσε για τις γεφυρες σαν FBI). Με άλλα λόγια το ειπε κλέφτη, Εδωσα στο παιδί το δικό μου μετάλλιο που πήρα δυο λεπτά νωρίτερα.....

      Διαγραφή
    3. ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΗΚΕΔΕ ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΛΕΖΑΝΤΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ.... ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ¨ΚΥΡΙΟΣ" . ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑΝΤΖΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

      Διαγραφή
  2. Βαριές κατηγορίες λοιπόν.Έχουμε αντίλογο απ το Δήμο? σε όλους τους Δήμους όποιος αιρετός πληρώνεται πρέπει να δίνει εξετάσεις κάθε λεπτό σε οτιδήποτε!
    Αν δεν μπορεί: ο δρόμος της παραίτησης είναι μια γενναία πράξη σπουδαίου ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζω τόσα σχόλια, όλα ανώνυμα. Με το όνομά του κανείς βρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.