Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Η γνωριμία μέσω Facebook κατέληξε σε εφιάλτη – Την βίαζε για 24 ώρες (βίντεο)



Εφιάλτης στην Θεσσαλονίκη για μια γυναίκα, η οποία έκανε το λάθος να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που γνώρισε στο διαδίκτυο και τελικά πείστηκε να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βιασμού για 24 ώρες στο σπίτι του, μέχρι τελικά να καταφέρει να αποδράσει.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα θέλησε να γνωρίσει τον άνδρα που συνομιλούσε για έναν χρόνο, μέσω διαδικτύου. Η γυναίκα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μόλις τον είδε διαπίστωσε πως δεν ήταν ο ίδιος με τη φωτογραφία που είχε στο προφίλ του στο Facebook.

Ωστόσο ο άνδρας την παρέσυρε στο σπίτι του όπου την βίαζε για ώρες, λέγοντάς της πως έχει μήνες «να πάει με γυναίκα» και να κάνει ό,τι της πει αυτός.
Η γυναίκα περιέγραψε την δραματική της εμπειρία, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «Υπήρχε αλληλεπίδραση και κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι. Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη, είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ» ανέφερε το θύμα αρχικά.

«Έφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει “δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα”. Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ. Όταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω “πού είσαι;”. Ήταν κρυμμένος σε μια γωνία» είπε χαρακτηριστικά η ίδια

«Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω», συνέχισε η κοπέλα.

Η γυναίκα του ζήτησε τον λόγο λέγοντάς του: «Είσαι ψεύτης, είσαι τελείως διαφορετικός, μου παρουσίαζες άλλο πρόσωπο τόσο καιρό. Θέλω να φύγω, πάρε τον σκύλο από την πόρτα».

Ωστόσο, εκείνος έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να της φωνάζει: «Δεν έχεις να πας πουθενά. Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι». Και τότε ξεκίνησε το μαρτύριο: «Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου». Τέλος η κοπέλα περιέγραψε πως κατάφερε να φύγει όταν ο βιαστής της αποφάσισε να βγάλει βόλτα τον σκύλο του, ενώ ο άνδρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, ο δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος για πέντε χρόνια μέχρι να καταδικαστεί από το δικαστήριο, όπως αποκάλυψε έφθασε στο σημείο να πάρει τηλέφωνο τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας λέγοντας του ότι «ξέρω πως η γυναίκα σου είναι εκδιδόμενη και θα έρθω στο δικαστήριο να σε βοηθήσω να πάρει την επιμέλεια των παιδιών σου».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.