Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών - Ατρόμητοι Ν Σάντας 84-60



Την τρίτη σερί νίκη πέτυχαν οι Ίκαροι σε ισάριθμους αγώνες, αυτή την φορά απέναντι στην ομάδα των Ατρόμητων Νέας Σάντας με 84-60. Στο Πρώτο δεκάλεπτο οι Ίκαροι έδειξαν την διάθεσή τους απέναντι στην ομάδα από το νόμο Κιλκίς, παίζοντας εξαιρετικά και στης δύο μεριές του γηπέδου (33-13). 
Δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα των Γιαννιτσών να έχει "πατημένο το γκάζι" , με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο με μεγάλη διαφορά (55-24). 
Τρίτη περίοδο και ο Κοουτς Παπαδόπουλος μοιράζει χρόνο σε όλους τους παίχτες της ομάδας, "δοκιμάζοντας" διάφορα σχήματα σε άμυνα και επίθεση, χωρίς να επηρεάσει την αποδοτικότητα της ομαδας (72-36). 
Τέταρτη και τελευταία περίοδος η ομάδα τον Ικαρων συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο παιχνιδιού με την ομάδα από το Κιλκίς να καταφέρει να μειώσει την διαφορά με τελικό αποτέλεσμα υπέρ τον Ικάρων 84-60. Επόμενο ματς, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής στο κλειστό Έλλη Μυστακίδη στις 5/11/2022 στις 17:00.

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος - Γκότσης) Μπερμπερι 5(1), Μουχτάρης 4, Νταμτσιοπουλος 7, Καραχισαριδης 6, Μπογδάνης 4, Λαγός 17(2), Ρεμπελος 17(1), Δημακας 2, Σταμπουλτζης 14(4), Παπαδοτης 6, Στανιτσιδης 2

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.