Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Πανδημία διώξεων συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργαζομένων !



Σε δίκη σέρνουν τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας!


Με κατηγορίες που αρμόζουν σε κοινό εγκληματία, παραπέμπουν σε δίκη τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, Βάλσαμο Συρίγο, με την κατηγορία ότι τον Οκτώβρη του 2019, μαζί με εκατοντάδες άλλους αγωνιστές εργαζόμενους, συμμετείχε σε «καθοδηγητικό ρόλο», σε διαδήλωση ενάντια σε πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας μιας εργατικής-λαϊκής οικογένειας!
Το νέο αυτό κρούσμα αυταρχισμού, έρχεται λίγες μέρες μετά την κλήση σε δίκη της προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Αφροδίτης Ρέτζιου, για παράβαση του νόμου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, αλλά και μια σειράς άλλων εκδηλώσεων αυταρχισμού που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μεθοδευμένη και συντονισμένη κυβερνητική προσπάθεια να τρομοκρατήσει και να «συμμορφώσει» πρωτοπόρους συνδικαλιστές, αγωνιστές εργαζομένους, τη νεολαία, το λαό συνολικά, ώστε να επιβάλει χωρίς αντιστάσεις τη βάρβαρη πολιτική της που μας συνθλίβει καθημερινά.
Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας σέρνεται στα δικαστήρια, σε εφαρμογή του νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίον χαρακτηρίζεται ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση κατά των πλειστηριασμών, τον οποίο νόμο η κυβέρνηση της ΝΔ διατήρησε «μέχρι κεραίας», αλλά και ενίσχυσε με τον νόμο 4703/2020 για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, γνωστό ως νόμο Χρυσοχοΐδη.
Η ποινικοποίηση των αγώνων έχει χτυπήσει κόκκινο. Σέρνουν στα δικαστήρια νοσοκομειακούς γιατρούς επειδή διεκδικούν μέτρα προστασίας της υγείας και του λαού, απολύουν πρωτοπόρους εργαζόμενους, όπως στη «Μαλαματίνα», που παλεύουν ενάντια στις απολύσεις, χτυπούν με ρόπαλα και χημικά τους φοιτητές που αγωνίζονται μέσα από τους συλλόγους τους για το δικαίωμα στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και ενάντια στην ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, βγάζουν παράνομες και καταχρηστικές την μία απεργία μετά την άλλη κλπ.
- Απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας ! 
- Απαντάμε στον κυβερνητικό αυταρχισμό δυναμώνοντας τους αγώνες μας ! 
- Συμμετέχουμε με αποφασιστικότητα στην πανυγειονομική απεργία στις 20 Οκτώβρη και στην γενική πανελλαδική απεργία στις 9 Νοέμβρη !
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.