Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Δ. Σταμενίτης για τα προβλήματα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο περιοχών του Ν Πέλλας



Τα προβλήματα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής των Λουτρών Πόζαρ αλλά και πολλές περιοχές του Νομού Πέλλας έθιξε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης σε συνάντηση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 με τον Διευθυντή του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Χαμπίδη.

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, τα προβλήματα είναι επαναλαμβανόμενα και δημιουργούν πολλές δυσχέρειες στη λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής των Λουτρών Πόζαρ ενώ είναι γνωστή η ταλαιπωρία των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων του Νομού Πέλλας, όπως Δαμιανό, Δυτικό, Μεσιανό, Γυψοχώρι, Πλατάνη, Λεπτοκαρυά, Θηριόπετρα, Αρχοντικό, Άσπρο, Καλή, Σανδάλι, Λουτροχώρι κ.α.. Μάλιστα δεδομένου ότι η περιοχή των Λουτρών Πόζαρ είναι τουριστική, γίνεται κατανοητό ότι οι επιχειρηματίες έρχονται αντιμέτωποι με τα παράπονα των επισκεπτών και των φιλοξενούμενων.

Από την πλευρά του ο κ. Χαμπίδης προώθησε άμεσα το ζήτημα στην εταιρεία – πάροχο των υπηρεσιών διαδικτύου και ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο άμεσης επέμβασης ώστε να δοθεί λύση άμεσα. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής σύμβασης του διαγωνισμού του έργου «Υποδομές Υπερύψηλής Ευρυζωνικότητας ULTRA-FAST BROADBAND», στο πλαίσιο του οποίου θα καλυφθούν 2.950 απομακρυσμένοι οικισμοί, και προβλέπονται και οι περιοχές του Νομού Πέλλας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.