Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας Ναυταθλητικού Κέντρου Λουδία ο Γ. Καρασμάνης· Την ανάγκη επίσπευσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την νομιμοποίηση του ¨ιδιοκτησιακού¨ υπογραμμίζει ο πρώην Υπουργός.

Στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Γιαννιτσών στο Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία την Κυριακή παραβρέθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές που συμμετείχαν και την Διοίκηση του Κέντρου για την άρτια διοργάνωση.

Απέδωσε ακόμη τα εύσημα για τις γενικότερες δραστηριότητες του Κέντρου, για τις δυνατότητες που δίνονται σε νέα παιδιά, όχι μόνον να αθλούνται αλλά και να επιτυγχάνουν ¨πρωτιές¨ σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ο πρώην Υπουργός συζήτησε ακόμη και για το ¨ιδιοκτησιακό¨ του οποίου η νομιμοποίηση καθυστερεί για καθαρά διαδικαστικούς λόγους. Ένα ζήτημα που ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολουθεί ¨στενά¨ μέχρι την νομιμοποίησή του που, είναι βέβαιο, ότι η λύση αυτού του χρόνιου προβλήματος, θα δώσει τη δυνατότητα να μετεξελιχθεί σε Ναυταθλητικό Κέντρο Διεθνούς επιπέδου, δυναμικής ανάπτυξης, και θα δημιουργήσει έναν σημαντικό πόλο έλξης εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού.

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.