Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρίες αγροτών σε Κρύα Βρύση και Φούστανη (φωτο)



Κεντρική πλατεία Κρύας Βρύσης

Σε συνέχεια των αγωνιστικών αποφάσεων της πλατιάς σύσκεψης Αγροτικών Συλλόγων της Β. Ελλάδας και της Λάρισας που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτέμβρη στην Βέροια, ο Αγροτικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης “ΟΜΟΝΟΙΑ”, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία Κρύας Βρύσης με αγροτικά μηχανήματα, το απόγευμα της Τρίτης 11 του Οκτώβρη. 
Κεντρικό αίτημα η αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, η μείωση του κόστους παραγωγής (ενέργεια, καύσιμα, αγροεφόδια, ζωοτροφές), να σταματήσει το αίσχος των ανοιχτών τιμών, να κατοχυρωθούν κατώτατες τιμές σε όλα όσα παράγουμε, ώστε να καλύπτεται το κόστος παραγωγής και να μας επιτρέπει να μπορούμε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε, αφήνοντας μας ένα εισόδημα να ζήσουμε τις οικογένειες μας. Να μην υπάρχει αυτή η τεράστια διαφορά στις τιμές από το χωράφι στο ράφι. 
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού δίνουμε στην πανελλαδική κινητοποίηση αγροτικών συλλόγων στην agrotica το Σάββατο 22 Οκτώβρη.

Φούστανη
Έπειτα από τη πλούσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων στη Βέροια στις 20/9, και τον σχεδιασμό  που τέθηκε  για αγροτικές κινητοποιήσεις το τριήμερο 11-13/10, ο αγροτικός και κτηνοτροφικός σύλλογος ''ΑΓΡΟΣ'' Αλμωπίας πραγματοποίησε συγκέντρωση με αγροτικά μηχανήματα στη διασταύρωση του Γυμνασίου στη Φούστανη. Με αιτήματά μας την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, την κατάργηση του ΦΠΑ στο αγροτικό πετρέλαιο όπως στους εφοπλιστές, την θέσπιση κατώτερων εγγυημένων τιμών πώλησης, ώστε και ο αγρότης να μπορεί να πουλάει την παραγωγή του και ο καταναλωτής να αγοράζει φτηνά και ποιοτικά προϊόντα, αλλά και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το εμπάργκο στην αγορά της Ρωσίας, πραγματοποιήσαμε τη συγκεκριμένη παράσταση διαμαρτυρίας. Ανανεώνουμε το ραντεβού στην κινητοποίηση των αγροτικών συλλόγων στην agrotica στις 22/10, παραμένουμε σε ετοιμότητα έως την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τώρα που έφυγε από την Πέλλα ο Κούλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχθές αετό πετούσαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣAΣ EIΠA OPIΣMENA ΠPAΓMATA MHN TA ΞEXNATE. EΣTΩ KAI TΩPA KAΛEΣTE TON ΛAKH. MONO AYTOΣ ΞEPEI NA ΠPOBAΛEI TA ΠPOBΛHMATA ME TIΣ ΦΩTOΓPAΦIEΣ TIΣ ΩPAIEΣ ΠOY BΓAINEI KAI TA ΔEΛTIA TOY ΠOY TEKMHPIΩNEI TA AITHMATA. AKOYΣTE ME KAI KAΛEΣTE TON ΛAKH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.