Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Φιλικό παιχνίδι παλαίμαχων Αναγέννησης - ΑΕΛάρισας στη μνήμη του Γιώργου Τσιμπίνη



Φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ Παλαίμαχων της Αναγέννησης και Παλαίμαχων της ΑΕ Λάρισας θα διεξαχθεί στην μνήμη του άσσου της Αναγέννησης Γιαννιτσών και της ΑΕ Λάρισας, Γιώργου Τσιμπίνη.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31-10 -22, στις 3.00 μετά το μεσημέρι, στο Δημοτικό Στάδιο των Γιαννιτσών, με την ομάδα της Αναγέννησης που κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος και την ομάδα της Λάρισας που κατέληξε πρωταθλήτρια την περίοδο 1987-1988. 
Σύμφωνα με τις "Ματιές Στα Γήπεδα της Πέλλας", στο παιχνίδι θα δώσουν παρόν μεγάλα ποδοσφαιρικά αστέρια του παρελθόντος. Τα έσοδα θα αξιοποιηθούν εξ'  ολοκλήρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σπουδαία καριέρα
Ο Γιαννιτσιώτης Γιώργος Τσιμπίνης ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής, είχε πλούσιο έργο στα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Αναγέννησης και κορυφαία ποδοσφαιρική στιγμή του την μεταγραφή σε ομάδα Α' Εθνικής, την ΑΕΛ. 
Ο Γιώργος Τσιμπίνης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1967 και αγωνίστηκε στην Λάρισα από το 1989 ως το 1996. Ήταν παντρεμένος με την Δώρα Συλλέκτη και πατέρας 2 παιδιών. "Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, στις 13 Δεκεμβρίου 2014.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.