Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Κοιτάμε Μπροστά'': Μπράβο κ.Τζαμτζή! - Η αντιπλημμυρική προστασία της Έδεσσας αγγίζει την τελειότητα!



Ευχαριστούμε πολύ τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή για την επιστημονικά τεκμηριωμένη και ευγενέστατη απάντηση που έδωσε στην παράταξή μας την περασμένη εβδομάδα! Πειστήκαμε ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι ο Εδεσσαίος Ποταμός δεν κακοποιήθηκε με το προσεκτικό τσιμεντάρισμα της κοίτης που έτυχε από το εμπνευσμένο τεχνικό έργο άνευ Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία άλλωστε ήταν άχρηστη και θα σπαταλούσε πολύτιμα χρήματα! 
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Έδεσσα είναι πλέον προστατευμένη από τις πλημμύρες και ότι οι καταστηματάρχες του κέντρου θα πρέπει να ευγνωμονούν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη που δροσίστηκαν λίγο παραπάνω στα πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου. Μετανοούμε για την κριτική που τολμήσαμε να ασκήσουμε στο αλάθητο του αντι-λαϊκιστή κ. Τζαμτζή και στην επόμενη καταιγίδα θα βγούμε μαζί του για να πανηγυρίσουμε το επιτυχημένο έργο του! 
Τέλος, ελπίζουμε ότι εκτιμά το λεπτό χιούμορ!...



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. K . Γιανούλη γιατι δεν βγαζετε στον αέρα την απάντηση που σας εδωσε ο Τζαμτζής ? Μηπως φαβάστε ότι όλα τα αστεία ερωτήματα σας απαντηθηκαν ? Μιλάτε για καταστηματάρχες στο κέντρο ...ο υποψήφιος σας, σας ενημέρωσε ποτέ ότι υπάχουν ανεξαρτητα δίκτυα ομβρίων στην πόλη με διαφορετικούς αποδέκτες και ότι οι πλημμύρες στο κέντρο δεν έχουν σχέση με το έργο . Η κριτική σας είναι πάντα οι απόψεις του υποψηφιου σας , που πήγε να φορτωσεί της πλημμύρας της Νότιας Ιταλίας στο έργο. Το λεπτό του χιούμορ είναι απάντηση στο χοντρό δικό σας που τον καταβάσατε υποψήφιο και υπογράφετε αλόγιστα ότι σας πασάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ 1)ΕΛΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ . 2) ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ" ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 1 ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΟΥ? ΡΕ ΗΡΑΚΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ? ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΙΖΕΙΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε γιαννουλη βαλε 20 ευρώ βενζίνη και έλα μια μέρα Έδεσσα δες κόσμο πιες κάνα καφέ κανε καμιά βόλτα δες το ποτάμι με τα μάτια σου και μετά γράψε οτι θες είναι θεμιτό, αντιπολίτευση με αντιπροσώπους δεν γίνετε και μαλιστα οταν αυτοί ειναι άσχετοι και μισητοί από τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννουλη,με τον υποψήφιο που εβαλες στην Έδεσσα, στις επόμενες εκλογές, θα ψάχνεις ψηφοδέλτια στην κάλπη και δεν θα βρίσκεις.Κατεβα για βουλευτής μπας καί σωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.