Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησε ο Διονύσης Σταμενίτης (φωτο)



Στο Μέγαρο Μαξίμου παραβρέθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2022 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, όπου συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τον Πρωθυπουργό θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με τον Νομό Πέλλας.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και αφορά τα ακίνητα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος και αμφισβητούνται από τις κτηματικές υπηρεσίες, το οποίο απασχολεί μια σημαντική μερίδα των πολιτών του Νομού Πέλλας. Παράλληλα, τέθηκαν τα ζητήματα που προβληματίζουν τους παραγωγούς της περιοχής, για τα οποία ο Πρωθυπουργός είναι απολύτως ενημερωμένος και είχε τη δυνατότητα να τα συζητήσει με αγρότες της περιοχής κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πέλλα.

Ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη συνάντηση, για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα του Νομού αλλά και για τις πρωτοβουλίες που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει αναλάβει, ώστε πολλά ζητήματα που ταλαιπώρησαν την περιοχή επι δεκαετίες, όπως το έργο κατασκευής και αναβάθμισης του οδικού δικτύου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα» και το έργο κατασκευής του «Φράγματος Αλμωπαίου», να βρίσκονται σήμερα σε τροχιά υλοποίησης, με τα χρονοδιαγράμματα τους να έχουν ανακοινωθεί. Τέλος, ο κ. Σταμενίτης μετέφερε στον Πρωθυπουργό την ικανοποίηση των πολιτών της Πέλλας για το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν την περιοχή είτε έχουν υλοποιηθεί είτε έχουν δρομολογηθεί και σημείωσε ότι η δουλειά για να πάρει η Πέλλα τη θέση που της αξίζει συνεχίζεται.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τι λες ρε, μεγαλη επιτυχια. Και που τον συναντησες τι, δικαιολογησες τον μισθο σου να φαινεσαι οτι κατι κανεις. Του ειπες πραγματα που οπως λες ηταν ενημερος απο μας τους ιδιους. Το θεμα τι αποτελεσμα θα εχει αυτη η συναντηση. Και επιτελους παψε να προβαλλεις συναντησεις και φωτο χωρις ουσια και δημοσιευσε κανενα αποτελεσματα σε οτι αφορα τον νομο και τους κατοικους του. Αλωστε γι αυτο εισαι εκει για λιγο ακομη, γιατι σε λιγο ετσι οπως λειτουργεις σπιτακι σου και ανεργος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη δουλειά έκανε
    Μένουμε ανήσυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως το μόνο που θα μείνει είναι η φωτογραφία;
    Και με ποιον;
    Με τον Kούλη ;
    Θεός να μας φυλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δωσε μας την συνταγη για να γινουμε κι εμεις χαρουμενοι οπως εσυ. Να μπορουμε να ταξιδευουμε στο διαστημα, να πηγαινουμε που και που στο φεγγαρι, ισως στον Αρη και αν γινεται και στην Αφροδίτη. Αρκει να μην ειναι ληγμενα και προκαλεσουν διαρροιες και μετεωρισμο. Μετα θα αναρωτιωμαστε αν οι δημοσκοποι ειναι απατεωνες, πιθανον αρπακτικα και μελη του συστηματος. Δεν ξερω αλλα το πολιτικο μου ενστικτο λεει οτι με βουλευτες οπως εσυ η Ν.Δ θα πιασει πατο και μαλιστα διχως ορατοτητα απο το πανω μερος του πηγαδιου. Αβυσσος η χωρα, αβυσσος η Πελλα, τραγικος οπως παντα εσυ κ. Διονυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακατανόητη επίσκεψη χωρίς νόημα και αποτέλεσμα. Και η φωτογραφία περιττή, την στιγμή που πριν τρεις μέρες φωτογραφηθηκε πολλάκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε πριν τρεις μέρες μαζί δεν ήσασταν; Θα μας τρελάνετε; Ε ρε δούλεμα που πέφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.