Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοζάνη: Με ενός λεπτού σιγή και το χορό «Σέρα» αποχαιρέτησαν τον Αλ. Νικολαΐδη στο φεστιβάλ ποντιακών χορών (βίντεο)



Κρατώντας ενός λεπτού σιγή και με τον χορό «Σέρα» αποχαιρέτησαν τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη οι χορευτές και οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, που συμμετείχαν στο 16ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που οργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στην Κοζάνη η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.

Λίγο πριν το τέλος του Φεστιβάλ στο οποίο έλαβαν μέρος 1.700 χορευτές Ποντιακών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Παναγιώτης Θεοδωρίδης, αφού διάβασε ένα μέρος της επιστολής με την τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη «τα Ολυμπιακά του μετάλλια να τεθούν σε δημοπρασία και τα χρήματα να δοθούν σε οργανώσεις για το παιδί» κάλεσε τους 5.000 και πλέον θεατές να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή.

Το στάδιο σείστηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου ενώ στην συνέχεια οι χορευτές αφιέρωσαν στην μνήμη του το χορό Σέρα που ήταν και ο τελευταίος χορός της βραδιάς.

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.