Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην κεντρική πλατεία Αριδαίας (φωτο)Μια όμορφη δράση με αφορμή την ημέρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.
Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας ιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, οι οποίοι ενημέρωσαν τις γυναίκες για την σημασία της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού. 
Στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό προσωπικό και δήλωσε:
"Σήμερα οι γυναίκες της Αλμωπίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τον καρκίνο του Μαστού. Ο Καρκίνος αν βρεθεί έγκαιρα μπορεί να θεραπευτεί, ειδικά στη σημερινή εποχή με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης. Ευχαριστώ τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας για την συνεργασία αλλά και την ενημέρωση που παρείχαν στις γυναίκες της Αλμωπίας. Εμείς ως δημοτική αρχή στηρίζουμε δράσεις ενημέρωσης αλλά και στέλνουμε το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές"
Σημειώνεται ότι κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας πραγματοποιούνται δωρεάν test Παπανικολάου. 
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως ο σύλλογος Πολύκλειτος φιλοτέχνησε ένα καβαλέτο με το σήμα της εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού. 

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.