Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία του πρωθυπουργού στην Πέλλα την Τρίτη



Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στην Πέλλα θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τρίτη 11 Οκτωβρίου. 
Πιο συγκεκριμένα, ένα μήνα μετά την καθιερωμένη παρουσία του στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στη Μακεδονία για δυο λόγους: ο ένας είναι η απονομή του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ», ενός θεσμού με παγκόσμια ακτινοβολία τον οποίο στηρίζει από την πρώτη στιγμή, αλλά και για να βρεθεί κοντά στους πολίτες της Πέλλας στο πλαίσιο των εξορμήσεών του σε όλη τη χώρα τόσο για την προβολή του κυβερνητικού έργου, όσο και για να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των πολιτών αλλά και για να αναδείξει τις επιχειρηματικές προσπάθειες που βοηθούν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Η περιοδεία στην Πέλλα
Ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα είναι η επαφή με τους πολίτες. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός σε μια επίσκεψη – αστραπή θα βρεθεί στο νομό Πέλλας όπου αναμένεται να επισκεφθεί και να ξεναγηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στα Γιαννιτσά όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες, θα επισκεφθεί στην Σκύδρα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τυποποίησης, συσκευασίας, εξαγωγής και εμπορίας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Έδεσσα όπου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής, ενώ δεν θα λείψουν και οι επαφές με τοπικά κομματικά στελέχη αφού είμαστε σε προεκλογική περίοδο.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.