Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη στην ΠέλλαΠεριοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη μαζί με στελέχη της ΤΕ Πέλλας του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Kατά την επίσκεψη έγινε συνάντηση με εργαζόμενους του ΚΥ Αριδαίας και του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, όπου κοινοποιήθηκαν οι κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έγιναν από το ΚΚΕ το τελευταίο διάστημα και αφορούσαν τις ελλείψεις που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία της περιοχής.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχτηκαν τα προβλήματα του δημόσιου συστήματος Υγείας, τα προβλήματα των εργαζομένων γιατρών, νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού, οι αιτίες που τα γεννούν, καθώς και οι ευθύνες της τωρινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ στάθηκε στα μόνιμα αιτήματα των υγειονομικών για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και είπε πως «μπορούν να συναντηθούν στον αγώνα, με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, γιατί μόνο αυτή θα είναι η σωτηρία και για τους υγειονομικούς, αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής.

Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.