Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παιδική παράσταση στην Έδεσσα: ''Η Πανέμορφη και το Τέρας''



Το Εδεσσαϊκό Θέατρο, τον περασμένο Μάιο, παρουσίασε την παιδική παράσταση ‘’Η πανέμορφη και το τέρας’’. Λόγω εμφάνισης του ιού COVID σε συντελεστές της παραγωγής, οι παραστάσεις δυστυχώς δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν. 
Έτσι λοιπόν, επανερχόμαστε με διπλές παραστάσεις κάθε πρωί, τις ημέρες Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και Τρίτη 25 Οκτωβρίου, για τους μικρούς μας φίλους για όλα τα σχολεία. Εκτός από τις πρωινές παραστάσεις, θα δοθεί ακόμα μια απογευματινή για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 23/10/2022 στις 7μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. ‘’Η Πανέμορφη και το Τέρας’’ σε σκηνοθεσία Ελένης Αζέπη, είναι βασισμένη στο κλασσικό παραμύθι της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου Γκάμπριελ Σούζαν Μπάρμπο ντε Βιλενέζ «Η πεντάμορφη και το τέρας», το οποίο κυκλοφόρησε το 1741 και υπάρχει μέχρι σήμερα σε διάφορες εκδοχές. Το τέρας συναντά την πεντάμορφη και μια όμορφη ιστορία εξελίσσεται. 
Η παράσταση ετοιμάστηκε με πολύ κέφι και αγάπη από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. Πρόκειται για ένα θέαμα θεάτρου, μουσικής και χορού, που μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρη η οικογένεια. Την ενορχήστρωση και τη μουσική επιμέλεια, ανέλαβε ο Λάκης Σαμαράς. Οι παραστάσεις θα δοθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 

Με τιμή, το Δ.Σ του Εδεσσαϊκού Θεάτρου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.