Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΔΕΥΑ Πέλλας - Τα θέματα



Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 συνεδριάζει το ΔΣ της ΔΕΥΑ Πέλλας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών αρχικής , 1ης Σ.Σ. και 2ης Σ.Σ. του έργου: «Κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Ε. Κύρρου», Α.Μ. 14/2015 και προϋπολογισμού 2.823.722,83€ με ΦΠΑ.

2. Έγκριση της 1ης παράτασης της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Υλοποίηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού (Σ.Α.Ν.) Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας».

3. Έγκριση της σύμβασης για την εναπόθεση βοθρολυμάτων στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Γαλατάδων της ΔΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου του Δήμου Πέλλας της ΠΕ Πέλλας.

4. Έγκριση του Πρακτικού παραλαβής Μελέτης Εφαρμογής της Φάσης 1 για την πράξη με τίτλο «Προμήθεια συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών για την παρακολούθηση των εγκαταστάσεων ύδρευσης των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας».

5. Εισήγηση για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αποχέτευση ομβρίων υδάτων μήκους 213m νοτιότερα των υπ΄αριθμ.:98 και 99 Ο.Τ. της κοινότητας Αραβησσού της ΔΕ Κύρρου του Δήμου Πέλλας» και Ορισμός Επιβλέποντα Μηχανικού.

6. Έγκριση της ανανέωσης σύμβασης BUSINESS Μισθοδοσία Δημοσίου (EPSILON HR A.E.)

7. Έγκριση ή μη του αιτήματος της εταιρίας FERI-TRI ABEE για αναπροσαρμογή της τιμής υποχλωριώδους νατρίου σύμφωνα με τη μεταξύ μας σύμβαση.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχ/σης Πέλλας

8. Ορισμός πληρεξουσίου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση στη συζήτηση των εφέσεων του Ελληνικού Δημοσίου στις υπ΄ αριθμ. αποφάσεις Α277/2020 και Α278/2020 του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας.

9. Έγκριση πρότασης ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών ελέγχου Ορκωτών Λογιστών για τις χρήσεις 2021 και 2022 σύμφωνα με το άρθρο 328 του Ν.4412/2016.

10. Συμμετοχή της ΔΕΥΑΠ στην ημερίδα «Ενεργειακή ανάλυση και βελτιστοποίηση λειτουργίας Ε.Ε.Λ. και δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στις ΔΕΥΑ» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στην Λάρισα (Έξοδα μετακίνησης υπαλλήλων –Καύσιμα και διόδια ).

11. Εκπαίδευση προσωπικού της Οικονομικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΠ με τη συμμετοχή σε ημερίδα της Forum-Training με θέμα «Ηλεκτρονικά Βιβλία MyDATA και Διαδικασίες υποβολής έως 27 Μαΐου για Νομικά Πρόσωπα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ,Αστικές μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες και Φορείς Δημοσίου» τον Νοέμβριο (Αξία συμμετοχής 220€ ) .

12. Ορισμός συμβολαιογράφου για την σύνταξη των δανειακών συμβολαίων μεταξύ της ΔΕΥΑ Πέλλας με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το έργο: «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Πέλλας (Καρυώτισσα, Αραβησσός, Ν.Μυλότοπος, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά, Εσώβαλτα) και προμήθεια , εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου της κατανάλωσης στο Δήμο Πέλλας, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

13. 7η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2022 της ΔΕΥΑΠ.

14. Έγκριση Δαπανών για επείγουσες ανάγκες μέχρι 200,00€.

15. Αιτήσεις – Διάφορα.

Ο Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΠ
Γεώργιος Τόσιος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.