Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός: Ο αρχηγός επέστρεψε - Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Σεραφείμ Μωϋσίδη!



Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλοσωρίσει εκ νέου τον κεντρικό αμυντικό Σεραφείμ Μωϋσίδη. 
O εμβληματικός αρχηγός βρίσκεται και πάλι εδώ, προβάρει ήδη τα πράσινα στα παλιά του λημέρια, μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Αναγέννηση Επανομής. Για τον Μωϋσίδη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και αυτή θα είναι η 6η διαδοχική του χρονιά στον Εδεσσαϊκο. 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο "Μωυ" μας είπε τα εξής; 
Τα λόγια περισσεύουν νομίζω για την επιστροφή μου...καταρχήν νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Αναγέννηση Επανομής για την άψογη συνεργασία και για την κατανόηση προς το πρόσωπο μου ..τους εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζουν πραγματικά..Aπό εκεί και πέρα είναι πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα...η ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και οφείλω να είμαι εδώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό...είναι μια καινούργια προσπάθεια με νέους και παλιούς ,οπότε χρειάζεται δουλειά και υπομονή απ' όλους. Εύχομαι υγεία σε όλους για τη νέα χρονιά και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε σαν Εδεσσαϊκός και μαζί με την στήριξη του κόσμου και της πόλης που είναι κομβική για μας, θα βγούμε νικητές απ' αυτή τη δύσκολη χρονιά που μας περιμένει.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.