Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυσοίωνη πρόβλεψη από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και «δελτίο» τον χειμώνα



Την πεποίθηση ότι για να «βγει» ο χειμώνας θα υπάρξει «δελτίο στο ρεύμα» και προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση διατύπωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Αδαμίδης σημείωσε πως «τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα το χειμώνα», αφού λόγω της θέρμανσης η κατανάλωση στο ρεύμα δεν θα είναι εξίσου μειωμένη με το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ επισήμανε πως συγκριτικά με τον περασμένο Αύγουστο η κατανάλωση είναι μειωμένη κατά 15%, τονίζοντας πως οι θερμοκρασίες ήταν υψηλότερες τον Αύγουστο του 2021. ήταν πιο ζεστός.

«Αν δεν πάμε στη μείωση της κατανάλωσης, τότε θα έχουμε περικοπές ρεύματος για να μην έχουμε μπλακάουτ σε πολλές περιοχές της χώρας», επισήμανε, σημειώνοντας πως «κάποιες στιγμές της ημέρας, ανά μισή ή μία ώρα μπορεί μία περιοχή να μην έχει ρεύμα και μετά να πάμε σε άλλη».

Σχολιάζοντας την εκτίμηση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του ΕΚΠΑ, Ναπολέων Μαραβέγιας, χαρακτήρισε εφικτή τη μείωση κατανάλωσης της ενέργειας κατά 5-10% που ζήτησε η Κομισιόν.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Είμαστε πρόθυμοι να ζήσουμε στο σκοτάδι και να ξεπαγιασουμε αρκεί να είμαστε στη σωστή πλευρά και να στηρίζουμε αυτούς που μας υποδεικνύουν
    Υπογραφή
    Τα πρόβατα της στάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.