Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης στον Πρωθυπουργό: ''Σήμερα πρόεδρε αφήσατε στην Πέλλα ένα ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα''!



Η απόλυτη δικαίωση του Γιώργου Καρασμάνη για τους πολύχρονους αγώνες του σε δύο εμβληματικά έργα για το Νομό μας, ήρθε χθες δια στόματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που επισκέφθηκε την Πέλλα και δήλωσε ότι το Φράγμα Αλμωπαίου και ο δρόμος Θεσσαλονίκης – Γιαννιτσών – Έδεσσας, θα διαμορφώσουν το μέλλον του Νομού μας για τις επόμενες δεκαετίες!

Συγκεκριμένα για το Φράγμα είπε ότι είναι πια έτοιμο, προκειμένου να ξεκινήσουν όλες οι διαδικασίες δημοπράτησης. Και, ότι το μεν αρδευτικό δίκτυο θα γίνει με το ΣΔΙΤ, ο δε Ταμιευτήρας που θα δημοπρατηθεί τους επόμενους μήνες με πόρους από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αρδευτικό έργο που κατασκευάζεται στη χώρα!

Σε ό,τι αφορά στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, υπογράμμισε ότι η προθεσμία υποβολής των φακέλων στον διαγωνισμό είναι η 31η Οκτωβρίου και ότι ο ανάδοχος θα προκύψει μέσα στο 2023.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης σε μια σειρά έργων που παραμένουν στάσιμα, ανάμεσα στα οποία: Το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, η ύδρευση της Έδεσσας, η επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων του Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας και, φυσικά, η αναφορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην αδικία για τον μη χαρακτηρισμό του Δήμου Αλμωπίας ως ¨ορεινού¨ με τη διαβεβαίωσή του ότι θα βρεθεί λύση!

Για τον πρωτογενή τομέα, τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στηρίξει καθοριστικά όλα αυτά τα χρόνια – και, όντως, η Πέλλα έχει ωφεληθεί – θα αποκατασταθούν και από το Υπουργείο και από τον ΕΛΓΑ κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν...

Ο Γιώργος Καρασμάνης σε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Πρωθυπουργό, τον ευχαρίστησε τονίζοντας ότι με το πέρασμά του από την Πέλλα, άφησε ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα!









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. 2022 Η ΠΕΛΛΑ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα χαχαχα χαχαχα
    Καρασμανη έχεις πλάκα, ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το 19 πάνε στο 3ο τρίμηνο του 23 για τον δρόμο Έδεσσα -Θεσσαλονίκη και το θεωρούν ανάπτυξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τριαμισι χρόνια τι κανατε για την Πελλα και μιλάς για αναπτυξιακο αποτύπωμα;;;Εδώ δεν έκαναν τιποτα για Θεσσαλονίκη την Πέλλα θα οπολογίσουν.Ενάμιση υπουργό απο την Μακεδονία έχει απο τους σύνολο των 60!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτήστε την Τζάκρη τι έχει κάνει στον νομό πίστες για κολοτουμπεσ αυτό εχει κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PE KAPAKOΛIA THΣ KAPΠAZIAΣ MIΛATE EΣEIΣ; ΠOY TA ΣYNTPOΦIA ΣAΣ ΠHPAN TO 2012 TA 120 EKATOMMYPIA KAI TA ΠHΓANE ΣTH ΘEΣΣAΛONIKH ENΩ O ΔPOMOΣ EΠPEΠE NA TEΛEIΩΣEI TO 12.TO IΔIO KANATE KAI ME TO ΦPAΓMA.
    BPE OYΣT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2012 με περιφεριάρχη ΨΩΜΙΑΔΗ , κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟ μεταφέρθηκαν τα 120 εκατομμύρια από τον δρόμο Γιαννιτσά- Θεσσαλονίκης στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης!!! Εσάς όμως τους Νεοδημοκράτες σας νοιάζει μόνο τα προσωπικά ρουσφέτια με τους Βουλευτές σας και όχι φυσικά το γενικό καλό της Πέλλας.

      Διαγραφή
  7. Δώστε δίκαιες αποζημιώσεις και σωστές αλλιώς τραβάτε οικιωθελως σπίτια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ;
    TI ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:44, ΠAPAΠOIEIΣ THN AΛHΘEIA. TA ΛEΦTA TA ΣYNTPOΦIA ΣOY TA ΠHPAN TON AΠPIΛIO TIΣ ΠAPAMONEΣ TΩN EKΛOΓΩN TOY 2012. KYBEPNHΣH HTAN TO ΠAΣOK.
    H KΛOΠH ANAKAΛYΦTHKE META TIΣ EKΛOΓEΣ TOY AΠPIΛIOY. MHΠΩΣ ΘEΛEIΣ KAI ONOMATA TΩN ΣYNTPOΦΩN THΣ KΛOΠHΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Απρίλιο του "12 πρωθυπουργός ηταν ο Παπαδήμος που στήριζε η Ν.Δ ,το Πασόκ και το Λάος του Καρατζαφέρη .Οι βουλευτές του Νομου γιατί δεν παραιτήθηκαν;;; ή μήπως είναι διαφορετικά τα πράγματα;;;Η απόφαση πάρθηκε μετά τις εκλογες του Μαίου του "12.

      Διαγραφή
  10. EΛA ΠAΠΠOY NA ΣOY ΔEIΞΩ TO AMΠEΛI ΣOY.PE ΦIΛE ΣTHN KYBEPNHΣH TOY ΠAΠAΔHMOY ΔEN ΣYMMETEIXE KANENAΣ YΠOYPΓOΣ THΣ NΔ. EΔΩΣE ΨHΦO ANOXHΣ.APMOΔIOI YΠOYPΓOI, YΦYΠOYPΓOΣ YΠOΔOMΩN MAΓKPIΩTHΣ, YΦYΠOYPΓOΣ ANAΠTYΞHΣ O MΩPΩITHΣ ΣHMEPA BOYΛEYTHΣ TOY ΣYPIZA. ΓENIKOΣ ΓPAMMATEAΣ TOY YΠOYPΓEIOY YΠOΔOMΩN O ΠPΩHN ΠPOEΔPOΣ THΣ ETAIPEIAΣ EΓNATIAΣ OΔOY KAI KOΛΛHTOΣTOY ΣΠYPTZH.ΠAPAMONH TΩN EKΛOΓΩN ME EΓΓPAΦO TOYΣ ΠHPAN TA 120 EKATOMMYPIA ΓIA THN ΠEPIΦEPEIAKH ΘEΣΣAΛONIKHΣ. YΠAPXOYN TA ΣTOIXEIA KAI TA EΓΓPAΦA ΣTHN KAPATZOBA .
    TI ΔEN KATAΛABAINEIΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρασμάνης βουλευτής , ο Στάμκος ο Γιάνου Δήμαρχοι , ο Θεοδωρίδης αντιπεριφεριάρχης ο Ψωμιάδης περιφεριάρχης γιατί δεν απέτρεψαν ενημερώνοντας τον κόσμο για την μεταφορά αυτήν !!!
      ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΠΠΟΥ;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΜΗΠΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ , ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.