Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Erasmus+: Μαθητές από Λετονία, Γαλλία και Κροατία στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου (φωτο)



Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, το οποίο υποδέχτηκε 37 Μαθητές, Erasmus+φίλους τους από την Λετονία, την Γαλλία και την Κροατία, στα πλαίσια του προγράμματος που περιλαμβάνει δραστηριότητες που σχετίζονται με την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής σε όλα τα επίπεδα: Νους, Σώμα και Περιβάλλον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτριος Γιάντσης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας Πολυξένη Νάνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Λιούγας, ο Πρόεδρος της ΤΚ Λουτρακίου Χρήστος Τσάπης, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Λουτρακίου Πρωτοπρεσβύτερος Πάτερ Σολωμόντας, καθώς και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, σε σύντομη δήλωσή του, αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια, στους διοργανωτές, στον Διευθυντή του Σχολείου, στο εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό, στους μαθητές, στους γονείς και σε όλους τους παρευρισκόμενους για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Είναι τιμή για τον τόπο μας, η συμμετοχή σε προγράμματα, ιδίως των Σχολικών Κοινοτήτων, μέσα από τα οποία προάγονται και αναδεικνύονται ιδανικά, αξίες, παραδόσεις, ήθη και έθιμα της τοπικής κοινωνίας».







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.