Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ. Θύελλα Λυκοστόμου – Εδεσσαϊκός 0-1 (φιλικό)


Ένα ενδιαφέρον φιλικό αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Λυκοστόμου, όπου η τοπική Θύελλα αντιμετώπισε τον Εδεσσαϊκό που αναδείχθηκε νικητής με σκορ 0-1.
Για τους νικητές που ήταν και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από τις επίσημες φετινές υποχρεώσεις τους κατάφεραν να προηγηθούν στο 7΄όταν μετά από ολιγωρία των αμυντικών ο Παρασίδης με πλασέ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση έχασαν ο Μονογενίδης (δύο) και ο Τσόρμπας, ενώ στο 81΄ο Πέλκας για τον Εδεσσαϊκό σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Καραγιαννίδη.
Άριστη η διαιτησία των Μιχαηλίδη, Ατζαμιδάκη, Αλατζά της ΕΠΣ Πέλλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Μ. ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ (Σαμαράς): Καραγιαννίδης, Κοκτσίδης, Αθανασιάδης, Κηλικλής, Ελευθεριάδης Γ., Βασιλόπουλος, Τσόρμπας, Ελευθεριάδης Θ., Νάνος Γ., Μονογενίδης, Παπαδημητρίου
Αγωνίσθηκαν και οι: Γεωργιάδης, Πουσίνης, Ονίζογλου, Πουσίνης, Παπασυμεών, Νάνος Χρ.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Κούρτογλου): Ηλιόπουλος, Γκόγκος, Μωϊσίδης, Πελτέκης, Αβραμίδης, Ξανθόπουλος, Παρασίδης, Σαμαράς, Μυλωνάς, Ιωάννου, Κυζιρίδης
Αγωνίσθηκαν και οι: Ερυθρόπουλος, Βύρος, Χατζηαλεξιάδης, Μαγγίζης, Μίσκος, Πέλκας, Κεσίδης, Πρέτσι, Μήτσκας. 

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.