Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστήμονας από τα Γιαννιτσά ομιλητής στο 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας! (φωτο)


Προσκεκλημένος ως εισηγητής- ομιλητής στο 37ο διεθνές Συνέδριο της Μαθηματικής Παιδείας, που διοργάνωσε το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) στο Άργος και το Ναύπλιο, από τις 4 ώς τις 6 Νοεμβρίου 2022, ήταν ο συντοπίτης μας από τα Γιαννιτσά, Ανέστης Κοσμίδης, απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ, με φοίτηση στο Πολυτεχνείο της Βιέννης και μεταπτυχιακό με άριστα (10) στα Δίκτυα και Πολυπλοκότητα, υποψήφιος διδάκτορας στη Κβαντική Στατιστική Ανάλυση και Στατιστικός Αναλυτής διπλωματικών και διδακτορικών διατριβών.
Ο Ανέστης Κοσμίδης ήταν ομιλητής με τρεις εισηγήσεις και τίτλους: 
1) Κβαντικά παίγνια, 
2) Κβαντική Πιθανότητα και Στατιστική 
3) Οι κβαντικοί υπολογιστές στη Μέση Εκπαίδευση, ένα πρότυπο πρόγραμμα Κβαντικής Υπολογιστικής (Quantum Computing) για μαθητές Λυκείου που υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2021-22 στη Στερεά Ελλάδα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συνέδριο απευθυνόταν σε:
Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, Διευθυντές των Διευθύνσεων Α/θμιας Εκπ/σης, Διευθυντές των Δ/νσεων Δ/θμιας Εκπαίδευσης, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Α/θμιας Εκπαίδευσης, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Δ/θμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ03, Συμβούλους του ΙΕΠ κλάδου ΠΕ03,  Εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70 & ΠΕ03.
Στο πρόγραμμα αυτό, που συνεχίζεται και θα λάβει χώρα στην Κεντρική Μακεδονία το σχολικό έτος 2022-23, θα συμμετάσχει και το 1ο Λύκειο Γιαννιτσών, σχολείο από το οποίο αποφοίτησε με άριστα (υπήρξε και σημαιοφόρος) ο κ. Κοσμίδης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.