Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Τιμήθηκε η 49η επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου (φωτο)



Με επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Ομαδικού Τάφου και κατάθεση στεφάνων, τιμήθηκε από τον Δήμο Πέλλας, στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου, η 49η επέτειος της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου στον ομαδικό τάφο, στα Γιαννιτσά.
Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση εορτασμού για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πέλλας και οι Σύλλογοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση στις 11.00 το πρωί, στον Ομαδικό Τάφο Γιαννιτσών. 
Στο ιστορικό της ημέρας και στο μήνυμα του Πολυτεχνείου αναφέρθηκε η εκπαιδευτικός- δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, Αργυρώ Χαχούδη. Στη συνέχεια μαθητές τραγούδησαν άσματα σχετικά με το Πολυτεχνείο και είπαν ποιήματα. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ομαδικού Τάφου και την εκδήλωση έκλεισε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πέλλας
Δ.Μπ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Πέλλας Στάθης Καστερίδης, οι πρόεδροι των συλλόγων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων, μαθητές κ.α.











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.