Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επισκέψεις σε Κοινότητες του υποψήφιου Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη



Χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης Ευστάθιος επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες του το Γυψοχώρι και το Τριφύλλι, σε συνέχεια επισκέψεων του σε Λεπτοκαρυά, Αρχοντικό και Νέα Πέλλα.

Κατόπιν αυτών προχώρησε στην εξής δήλωση:

Είμαστε κοντά στους πολίτες, όχι μόνο σε εκδηλώσεις και εορτές, όχι μόνο προεκλογικά. Είμαστε κοντά για να τους γνωρίσουμε, να ακούσουμε τα προβλήματα και να έχουμε πλήρη εικόνα του τι θα διαχειριστούμε την επόμενη ημέρα.

Σε σχέση με τους οικισμούς, εκτός Γιαννιτσών και Κρύας Βρύσης, που λόγω πληθυσμού αντιμετωπίζονται διαφορετικά, οι παρεμβάσεις που προτείνουμε είναι οι ακόλουθες:

1. Τα τοπικά συμβούλια θα έχουν στην διάθεσή τους τα απαραίτητα για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών. Δεν είναι δυνατό να εμπιστεύεσαι ανθρώπους ως υποψήφιους, οι συγχωριανοί τους να τους τιμούν και εκλέγουν και να μην τους εμπιστεύεσαι τους αναγκαίους πόρους για να διαχειριστούν την καθημερινότητα, καταδικάζοντας τους σε αδράνεια. Φυσικά με έλεγχο, επίσημα παραστατικά και λογοδοσία.

2. Τα τοπικά συμβούλια επίσης θα έχουν το αναγκαίο προσωπικό για την επίλυση των καθημερινών θεμάτων και την τακτική συντήρηση εγκαταστάσεων και δημοσίων χώρων.

3. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα και τακτικότερα στο ζήτημα των σκουπιδιών και να επιλύσουμε το πρόβλημα με τις παράνομες χωματερές, που πλέον υπάρχουν σε κάθε οικισμό.

4. Ο Δήμαρχος θα δέχεται μια ημέρα της βδομάδας τους πολίτες κάθε φορά σε έδρα άλλης δημοτικής ενότητας.

5. Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάζει (επιτρέπεται μετά από απόφαση με απόλυτη πλειοψηφία των μελών του ΔΣ) κάθε φορά σε έδρα άλλης κοινότητας

Τα ειδικότερα ζητήματα κάθε οικισμού θα αναλυθούν στο πρόγραμμα του συνδυασμού.

Με ουσιαστικές προτάσεις και σημειολογικές παρεμβάσεις θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών της «περιφέρειας» του Δήμου μας. Στοίχημα, οι συνδημότες μας να νιώθουν την δημοτική αρχή δίπλα τους.

Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.