Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ρονάλντο γίνεται ο πρώτος που έφτασε τους 500 εκατ. ακολούθους στο Instagram – Δεύτερος ο Μέσι με 374 εκατ. ακολούθους



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 500 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που οδεύει προς την έξοδο από το «Όλντ Τράφορντ», έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα με τη συνέντευξή του σε δύο μέρη με τον Πιρς Μόργκαν στο TalkTV.

Δεν συγκρατήθηκε καθώς έβαλε στο «στόχαστρο» τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ, και τους θρύλους του συλλόγου Γουέιν Ρούνεϊ και Γκάρι Νέβιλ.

Παρά την έντονη κριτική που δέχθηκε λόγω της συνέντευξής του, έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερους followers, φτάνοντας τους 500.000.000! Ο επί χρόνια αντίπαλός του Μέσι παραμένει ο δεύτερος πιο δημοφιλής στα social media άνθρωπος στον κόσμο με 376 εκατ. ακολούθους.

Ο Πιρς Μόργκαν συνεχάρη δημόσια τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, γράφοντας στο Twitter: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε τους 500 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, 124 εκατομμύρια περισσότερους από τον πλησιέστερο αντίπαλό του στη 2η θέση, τον Λιονέλ Μέσι. Συγχαρητήρια».

Η Kylie Jenner βρίσκεται στην τρίτη θέση ακολουθούμενη από τη Selena Gomez και τον Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Ο Νεϊμάρ και ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι δύο από τους πιο δημοφιλείς αθλητές εκτός από τον Ρονάλντο και τον Μέσι, αν και κανένας από τους δύο δεν είναι στο top 10.

Η απήχηση που έχει ο Ρονάλντο στο Instagram δείχνει πόσο αγαπητός είναι, παρά την έντονη κριτική που δέχεται αυτή τη σεζόν.

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, έχει αλλού στραμμένη την προσοχή του και είναι πλήρως επικεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ προς το παρόν και αναμένεται να συμμετάσχει στον αγώνα της Πορτογαλίας εναντίον της Γκάνας στον πρώτο αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο την Πέμπτη.
Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει στην τροπαιοθήκη του σχεδόν τα πάντα, με το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι το μόνο σημαντικό τρόπαιο που λείπει από τη λαμπρή καριέρα του.

Αυτή θα είναι πιθανότατα η τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει το τουρνουά, αφού προηγουμένως είχε κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016.

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Γκάνα, την Ουρουγουάη και τη Νότια Κορέα στον 8ο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.