Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Bόμβα από Κατάρ: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει φήμες για δωροδοκία 8 παικτών του Εκουαδόρ για να χάσουν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ!



Τον γύρο του κόσμου κάνει η αποκάλυψη δημοσιογράφου από το Κατάρ ότι υπάρχουν πληροφορίες για δωροδοκία οκτώ παικτών του Ισημερινού (Εκουαδόρ) ώστε να χάσουν στην πρεμιέρα της Κυριακής στον αγώνα με το Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναφέρει μάλιστα και το ποσό της δωροδοκίας που ανέρχεται στα 7,4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τονίζει ότι για το συμβάν γνωρίζουν πέντε άτομα από την αποστολή του Εκουαδόρ!
Στο τέλος πάντως εύχεται να είναι ψευδής η είδηση!

Αναλυτικά η ανάρτηση στο twitter:

Αποκλειστικό: Το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Ισημερινού με 7,4 εκατομμύρια δολάρια για να χάσουν το πρώτο παιχνίδι (1-0 ⚽ 2ο ημίχρονο). Πέντε μέλη του Κατάρ και του Εκουαδόρ επιβεβαίωσαν αυτό. Ελπίζουμε ότι είναι ψευδές. Ελπίζουμε ότι η κοινοποίηση αυτού θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ο κόσμος θα πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.