Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αίτημα Σταμενίτη για χρηματοδότηση μελέτης πολεοδόμησης της περιοχής Τριών Ελάτων ΑλμωπίαςΣυνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα είχε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέθεσε το αίτημα για χρηματοδότηση της μελέτης για πολεοδόμηση της περιοχής των Τριών Ελάτων Αλμωπίας.

Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο ως μαρτυρικό χωριό που καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Γερμανούς την περίοδο της κατοχής. Σήμερα οι απόγονοι των οικογενειών - κατοίκων του χωριού αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανοικοδόμησης στην περιοχή, καθώς οι πολεοδομικές υπηρεσίες τους ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να χτίσουν στα οικόπεδα που τους παραχωρήθηκαν μεταγενέστερα σύμφωνα με τον νόμο 3147/2003.

Συνεπώς, προκειμένου τα οικόπεδα που παραχωρήθηκαν από το Κράτος να αξιοποιηθούν από τους κατόχους αλλά και οι απόγονοι των κατοίκων να μπορέσουν να επιστρέψουν στον τόπο τους, ο Βουλευτής Πέλλας ζήτησε από τον Υπουργό την έγκριση χρηματοδότησης ώστε να συνταχθεί η απαραίτητη μελέτη πολεοδόμησης της περιοχής. Από την πλευρά του ο Υπουργός ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι το αίτημα θα εξεταστεί και άμεσα οι υπηρεσίες θα απαντήσουν αν και με ποιόν τρόπο το Υπουργείο μπορεί να χρηματοδοτήσει τη μελέτη.

*φωτο αρχείου
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. TI TOY ΛEΣ TOY ANΘPΩΠOY TΩPA. EKANE ΣYNANTHΣH ME TON YΠOYPΓO. AΛΛA EBAΛE ΦΩTO APXEIOY.
  O YΠOYPΓOΣ TON ENHMEPΩΣE,OTI OI YΠHPEΣIEΣ ΘA TON AΠANTHΣOYN AMEΣA "AN KAI ME ΠOION TPOΠO MΠOPEI ". AYTO KAI MONO TA ΛEEI, OTI ΠOTE. KAI ΓIATI ΔEN KAΛEΣE TIΣ YΠHPEΣIEΣ AYΘΩPEI KAI ΠAPAXPHMA NA AΠANTHΣOYN AMEΣΩΣ KAI OXI AMEΣA OΠΩΣ ΛEEI. TEΛIKA ΓIA ΠOΣO ΞYΠNIOΣ ΠEPNIETAI KAI MAΣ NTOYPNTOYBAKIA.;
  OXI ΦIΛE ΔIONYΣH ΔEN ΘA ΠAPΩ. TA ΠAPAMYΘIA ΣOY AΛΛOY. EΓΩ EIMAI ΠIO ΞYΠNIOΣ AΠO ΣENA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.