Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε εκδήλωση στη Χαλκηδόνα με επίκεντρο τους αγρότες ο Γ. Γεωργαντάς (φωτο)



Στη Χαλκηδόνα βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Γεωργαντάς, προσκεκλημένος σε εκδήλωση 
για ζητήματα του αγροτικού κόσμου που διοργάνωσε ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και πρώην Υφυπουργός, Θεόδωρος Καράογλου. 
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε γνωστό ξενοδοχείο παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Κεφαλάς, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης Χρήστος Τσιχήτας, ο Νίκος Θωμαΐδης εκπροσωπώντας την Γραμματεία Αγροτικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας και τον Γραμματέα Ανδρέα Καρασαρίνη και πολλοί αγρότες.  
Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι τρόποι με τους οποίους οι παραδοσιακοί αγρότες θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ως σύγχρονοι μικροί, μεσαίοι και μεγάλοι επιχειρηματίες.
Επίσης έγινε εκτενής συζήτηση για την αναγέννηση της ελληνικής υπαίθρου, την εφαρμογή της καινοτομίας στην αγροτική οικονομία, την υιοθέτηση ενός νέου καλλιεργητικού αναπτυξιακού μοντέλου που θα τονώσει την ανταγωνιστικότητα των παραγόμενων προϊόντων και την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού στον αγροτικό τομέα με καλά καταρτισμένους νέους αγρότες που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα της ελληνικής γεωργίας.

Ο υπουργός Γ Γεωργαντάς στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στηρίζουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε μια δύσκολη περίοδο», η ενίσχυση του αγροτικού τομέα είναι διαρκής δίχως όμως να οδηγεί σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό. Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις «στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα που έχει σημαντική προοπτική και μεγάλες δυνατότητες».

Aπό την πλευρά του ο Θεόδωρος Καράογλου τόνισε: Η Κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στους αγρότες με πράξεις, όπως είναι η δραστική μείωση της φορολογίας και η ανάληψη καθοριστικών πρωτοβουλιών που τους βοηθούν να αντιμετωπίσουν το εισαγόμενο «κύμα» ακρίβειας το οποίο προκλήθηκε εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. «Είμαστε σύμμαχοι και συμπαραστάτες κάθε Έλληνα αγρότη. Η στήριξή μας είναι συνεχής, συνεπής και δεδομένη»













Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:


  1. O NIK EKΠPOΣΩΠOΣ TΩN AΓPOTΩN; MEXPI ΠEPYΣI EBΓAZE ΦΩTOΓPAΦIEΣ ΩΣ EKΠPOΣΩΠOΣ TΩN EMΠOPΩN. TI AΛΛO ΘA ΔOYME .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.