Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: «Παραχωρείται ασθενοφόρο της ΔΕΗ στο Κ.Υ. Άρνισσας»



Σε επικοινωνία με το γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε ότι υπογράφηκε η παραχώρηση του ασθενοφόρου από τη ΔΕΗ στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας.

Πρόκειται για αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Άρνισσας και του Προέδρου κ. Παπαγιαννίδη, το οποίο ο Βουλευτής Πέλλας προώθησε μέσα από την αποστολή επιστολών στο γραφείο του Προέδρου της ΔΕΗ κ. Στάση καθώς και προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα.

Το ασθενοφόρο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Άρνισσας, το οποίο καλύπτει τα περιστατικά 9 χωριών και ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό ότι η συμβολή του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην παροχή των υπηρεσιών υγείας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Διονύση κάνει μπαμ ότι στο σφυριξανε και έβγαλες δελτίο.Πρώτον ο υπουργός δεν εμπλέκεται στην παραχώρηση.Ειναι καθαρά, αρμοδιότητα της ΔΕΗ. Είναι η ιδιοκτησία της το ασθενοφόρο . Δεύτερον λες ότι προωθησες την αποστολή επιστολών στο γραφείο του υπουργού. Ποιών επιστολών,Τι είσαι Διονύση ντελιβερας; Σε παρακαλώ καρατζοβα να το δημοσιεύσεις. Δεν θα με περνάει ο Διονύσης για αμερικανάκι. Και ας απαντήσει όποιος θέλει,ότι κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.