Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης για τον δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν



Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας η σύμβαση για την αποκατάσταση του δρόμου προς το χιονοδρομικό κέντρο.

Το ύψος της σύμβασης είναι 626.475,42€ και περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες και άρση καταπτώσεων όπου απαιτείται, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης πρανών σε θέσεις καταπτώσεων, οδοστρωσία με βάση πάχους 0,10μ, κατασκευή ασφαλτικής στρώσεως κυκλοφορίας και εργασίες πλήρους αποκατάστασης φθαρμένων οδοστρωμάτων, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, στηθαίων ασφαλείας σε επικίνδυνες θέσεις, διαγράμμιση οδοστρώματος και εργασίες πρασίνου- κοπής και κλαδέματος δένδρων.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, δήλωσε σχετικά:

«Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και ξεκινάει άμεσα το έργο για την ασφαλέστερη προσβασιμότητα στο χιονοδροικό. Πρόκειται για εργασίες που είναι αναγκαίες για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου και του τουριστικού μας προϊόντος. Εύχομαι να έχουμε μια χειμερινή σεζόν με αρκετό χιόνι και πολλούς επισκέπτες.
Θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας, που αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα του έργου, υλοποίησε γρήγορα τις διαδικασίες.
Θυμίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια ο δήμος μας έχει αναλάβει τον εκχιονισμό και η πρόσβαση στο χιονοδρομικό μας κέντρο είναι ανοιχτή και ασφαλής».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συγχαρητήρια στην εταιρεία του κ Κοντου -Τουμανιδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ έγκαιρα γίνεται η αποκατάσταση. 15 Νοεμβρίου 2022. Μάλλον για την επόμενη χειμερινη περιοδο πρόκειται .Αλλιώς μας δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ποιόν δρόμο και σε ποια σημεία θα γίνουν οι παρεμβάσεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.