Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας & Αλμωπίας για το Πολυτεχνείο- Συμμετοχή σε εκδηλώσειςΣαράντα εννιά χρόνια πέρασαν από την ηρωική εξέγερση της νεολαίας στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη του 1973.
Η αντίσταση του Ελληνικού λαού άνδρωσε τη γενιά του Πολυτεχνείου που με το αίμα της άνοιξε τον δρόμο για την πτώση της χούντας τον Ιούλιο του 1974.
Σαράντα εννιά χρόνια μετά ο κίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη και την σταθερότητα αλλά και για τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα είναι υπαρκτός και οι εξελίξεις ιδιαίτερα για την δική μας περιοχή τρομακτικές.
Τα συνθήματα στην Πύλη του Πολυτεχνείου ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε και εμπνέουν τους σημερινούς αγώνες της νέας γενιάς και ολόκληρου του λαού μας.
Βρίσκουν σήμερα την συνέχειά τους στη δράση και τη συσπείρωση στους καθημερινούς αγώνες  των εργαζόμενων και της νέας γενιάς για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλειά, την αντιμετώπιση της ανεργίας, την κοινωνική ασφάλιση, τη δημόσια και δωρεάν παιδεία και την υγεία.
Το Πολυτεχνείο Ζει πάντα στους αγώνες μας για την Ειρήνη και την Δημοκρατία, την διασφάλιση των δικαιωμάτων μας και την διεύρυνση των κατακτήσεών μας.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας, συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Έδεσσας την Πέμπτη 17 Νοέμβρη και ώρα 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθέριας και καλεί όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους να συμμετέχουν.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.