Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιερές Ακολουθίες - Προσκυνηματική εκδρομή



Ιερό σαρανταλείτουργο στην ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών
Από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 θα αρχίσει να τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών Ιερό Σαρανταλείτουργο το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.
Καθημερινά θα τελείται Θεία Λειτουργία από τις 7:30 π.μ..
Το Ιερό Σαρανταλείτουργο γίνεται για αγιασμό και σωτηρία των ψυχών, ζώντων και κεκοιμημένων.
Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να γράψετε τα ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων για καθημερινή μνημόνευση στην Πρόθεση.

Εσπερινά κηρύγματα
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων:
- Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Ζουμής, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, με θέμα: «Ο άγιος Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής».
- Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Καραλάζος (δρ.Θ.), Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως, με θέμα: «Μία επίκαιρη ομιλία του ιερού Χρυσοστόμου».

Ιερό Σαρανταλείτουργο στις ενορίες της Έδεσσας
Από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων σε όλες τις ενορίες της Έδεσσας, (Αγίας Σκέπης, Αγ. Δημητρίου, Αγ. Νεκταρίου και Αγ. Πάντων) θα τελούνται καθημερινά Θείες Λειτουργίες (Σαρανταλείτουργο).
Στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων θα τελείται ιερά Αγρυπνία κάθε Τετάρτη βράδυ στις 10.00 μ.μ. και συνεπώς δεν θα τελείται Θ. Λειτουργία την Πέμπτη.

Έναρξη παρακλήσεων και κηρυγμάτων στους Αγ. Ανάργυρους Γιαννιτσών
Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19.30 ξεκινούν και φέτος οι Παρακλήσεις και τα Εσπερινά Κηρύγματα στην προσωρινή έδρα της αδελφότητος της Ι. Μονής Αγ. Παρασκευής Γιαννιτσών, στους Αγ. Αναργύρους (π. Γηροκομείο), με ομιλητή τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Χερουβείμ Τσίνογλου, ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως, και άλλους
εκλεκτούς προσκεκλημένους. 

Προσκυνηματική εκδρομή στα Γρεβενά και τη Σιάτιστα
Η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 διοργανώνει Προσκυνηματική εκδρομή στην Ι. Μονή του Αγίου Νικάνορος στη Ζάβορδα, στην Μονή της Παναγίας Μικροκάστρου, στα Γρεβενά και στην Σιάτιστα.
Τιμή Εκδρομής : 25€
Αναχώρηση από το προαύλιο της Αγίας Παρασκευής στις 7.00 π.μ.
Εγγραφές: 6975107222 π. Χερουβείμ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.