Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου της Πυροσβεστικής Γουμένισσας αποφάσισε το ΥΠΑΑΤ



Η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , αποφάσισε (Αριθ. Πρωτ. 2671/322349 , 9/11/2022) την δωρεάν παραχώρηση, στο Πυροσβεστικό Σώμα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, της χρήσης ακινήτου του αρ. 313κ του Ο.Τ. 21, μετά του υφιστάμενου κτηρίου, του οικισμού Γουμένισσας Ν. Κιλκίς, εμβαδού 2.476τ.μ, με σκοπό τη στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων.

Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται σε είκοσι πέντε έτη (25), με δυνατότητα παράτασης μέχρι δέκα (10) έτη και αρχίζει από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας απόφασης.

Με την απόφαση αυτή ο Υπουργός και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς έλυσε ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε, από το 2001, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.