Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην αγορά της Έδεσσας ο Αλέξης Τσίπρας - Επαφές με επαγγελματίες και πολίτες (φωτο)



Με μια βόλτα στην αγορά της Έδεσσας και σε κεντρικούς δρόμους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε την επίσκεψή του στο Ν. Πέλλας σήμερα το μεσημέρι, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες. 
Συνομίλησε με καταστηματάρχες, επαγγελματίες, αλλά και με πολίτες που συναντούσε στον δρόμο του.

"Οι πολίτες υποφέρουν, η δημοκρατία υπονομεύεται..."
“Σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας η ελληνική κοινωνία υποφέρει από τις δραματικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην ενέργεια, στους μισθούς, στην αγοραστική δύναμη, στην προστασία της πρώτης κατοικίας. Οι πολίτες υποφέρουν, η δημοκρατία υπονομεύεται από παρακρατικές μεθόδους και την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός κρύβεται από τη Βουλή, δεν έρχεται να δώσει απαντήσεις, αλλά προτίμα να πηγαίνει σε προστατευμένα κομματικά ακροατήρια και να εκτοξεύει ύβρεις, εξυπνάδες, διχαστικό λόγο” τόνισε ο κ. Τσίπρας.
“Με τις ύβρεις και τις εξυπνάδες όμως ούτε η τιμή του ρεύματος μειώνεται, ούτε η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ πέφτει, ούτε η πρώτη κατοικία προστατεύεται από τα κοράκια και τους πλειστηριασμούς για τους νοικοκυραίους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Εμείς αυτό το δρόμο τον ολισθηρό δεν θα τον ακολουθήσουμε. Τον κ. Μητσοτάκη, αν έχει αποφασίσει να ισοπεδώσει τα πάντα, δεν θα τον ακολουθήσουμε” πρόσθεσε.
“Θα συνεχίσουμε να τον καλούμε στη Βουλή να δώσει απαντήσεις για αυτή την πρωτοφανή θεσμική εκτροπή, την οποία ο ίδιος έχει ενορχηστρώσει, θα επιμένουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες προβάλλοντας λύσεις στα προβλήματά τους. Θα επιμείνουμε να είμαστε δίπλα στους αδύναμους για να μη μείνει κανένας μόνος του αυτό το δύσκολο χειμώνα και κυρίως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να επισπευστεί η προοπτική της λαϊκής ετυμηγορίας και να έρθει πιο κοντά η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση που θα βγάλει την κοινωνία από το τέλμα και θα δώσει ανάσα στην κοινωνία και στην πατρίδα” κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, τον οποίο συνοδεύουν η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη και ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας Γιώργος Σγορούδης, θα αναχωρήσει για τους Γαλατάδες όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πέλλας (στον συνεταιρισμό Γαλατάδων).
Δ. Μπ.











tsr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. όλοι οι ίδιοι και οι ίδιοι σε όλες τις επισκέψεις δεν μπορούσαν να πάνε αλλού φράκαρε όλη η εδεσσα απο τα αυτοκίνητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 70-80 άτομα έκαναν την πόλη μαντάρα μια μισή ώρα στο χειρότερο οδικό σημείο της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κέρατο μου.... Πήγα και δεν ήταν ο Γιαννούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτος που το 2017 ξεκίνησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και το 2019 καταργήσε και την προστασία της πρώτης κατοικίας μιλάει τώρα για πλειστηριασμούς και οι από κάτω χειροκροτούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PE NTOPKA THN EKANEΣ THN M@Λ@KIA. O KOΣMOΣ ΣE BPIZEI ΓIA THN ANAΣTATΩΣH ΠOY ΠPOKΛHΘHKE ΣTHN EΔEΣΣA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.