Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωτοβουλία για αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο στο δήμο Πέλλας - Παζάρι βιβλίου στα Γιαννιτσά



"Στη προσπάθεια για μια αριστερή ανατρεπτική πρόταση στο δήμο Πέλλας η πρωτοβουλία για ένα αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο ετοιμάζει τις τρεις πρώτες συνελεύσεις της σε Γιαννιτσά, Αξό, Γαλατάδες." 
Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση μελών της πρωτοβουλίας. Να σημειωθεί ότι οι συνελεύσεις προγραμματίζονται για το τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη. 

Παζάρι βιβλίου
Παζάρι βιβλίου για την οικονομική ενίσχυση του "στεκιού", αλλά και των δράσεων της "Αριστερής Κίνησης Πέλλας" λειτουργεί καθημερινά, 10π.μ.-12π.μ., στη οδό Αρχ. Μακάριου 7, στα Γιαννιτσά. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, κάθε Σάββατο ξίνεται ανοιχτή λαϊκή συνέλευση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Στην αξο ειδικά θα βρείτε πολλούς κουμουνιστες!!! Τρέξτε σύντροφοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως καποια στιγμη ορισμενοι απο αυτους που ασχολουνται με την αυτοδιοικηση θα πρεπει να γινουν περισσοτερο σοβαροι και κυριως ουσιαστικοι. Εχω ξαναγραψει κατ' επαναληψη οτι η σανιδα σωτηριας του Σταμκου ειναι οι ψευτοαριστεροι. Οι ξεπουλημενοι δηλαδη αριστερο-γυρολογοι της τοπικης μας κοινωνιας που αφενός θελουν να φερουν τον τιτλο, αλλα αφετέρου να λειτουργουν συγχρονως και ως δουρειος ιππος για να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα του σημερινου Δημαρχου Πελλας με τα οποια ανταλλαγματα. Και επειδη πρεπει πλεον να μιλαμε με ονοματα και διευθυνσεις ενας απο αυτους ειναι και ο Ηλιας Θεοδωριδης που ευτελιζεται 3 χρονια τωρα για την γλοιώδη σταση του στην τρεχουσα θητεια. Αν κ.κ αριστεροι της δεκαρας θελετε επανεκλογη του Σταμκου, δεν χρειάζεται να ευτελιζεστε κρυπτομενοι πισω απο το δακτυλο σας. Θα μπορειτε καλλιστα να μετεχετε στο ψηφοδελτιο του Σταμκου διχως να σας κατηγορησει κανενας. Το να εξευτελιζεστε ομως και να ντρεπεστε να το πραττετε στο φως της ημερας λειτουργώντας στο σκοταδι και στις σπηλιες δεν σας τιμα. Ειχατε 4 ολοκληρα χρονια να μετουσιωσετε αυτον τον ποθο σας για συμμετοχη στις ερχομενες δημοτικες εκλογες τιμωντας τις ιδεες και τις παραταξεις σας. Τωρα δεν πειθετε ουτε και τον εαυτο σας για το ενδιαφερον σας στα τοπικα δρωμενα. Αλλωστε η Ιστορια μας ειναι πλουσια σε Πηλιους Γουσηδες, σε Αρτεμηδες Ματσες, σε Γερμανοτσολιαδες και αλλους πολλους. Παρα τις πολιτκες μου διαφορες μαζι σας που άπτονται μονο σε ιδεολογικο επιπεδο, δεν αξιζει για την αριστερα να εχει ψευτοστελεχη σαν εσας. Την καθιστουν μικρη, αναξιοπιστη και κυριως συστημικη. Καλο βραδυ και το κριμα στο λαιμο σας γιατι αυτην σας την σταση θα την πληρωσει με ακριβο τιμημα η νεα γενια που ερχεται. Τα παιδια και τα εγγονια σας δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.