Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο προς το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών



Ευχαριστώ δημόσια και από καρδιάς το Ιατρικό , Νοσηλευτικό και Διοικητικό ανθρώπινο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών που μετά το ατύχημα του υιού μας , Χαράλαμπου , και την έγκαιρη ανταπόκριση του Ε.Κ.Α.Β. , με την άριστη επιστημονική επάρκεια τους , το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος προς τους ασθενείς ο υιός μου σήμερα είναι πολύ καλύτερα .

Ιδιαίτερα ευχαριστώ θερμά την Ορθοπαιδική Κλινική η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και ομαλά στο πρόβλημα υγείας του υιού μου .

Ιδιαίτερα ευχαριστώ θερμά τους Ιατρούς , την Προϊστάμενη , τις Νοσηλεύτριες , τους τραυματιοφορείς, τους φύλακες και τις καθαρίστριες του Νοσοκομείου για το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν με ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό και πάντα με ζεστά χαμόγελα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του Νοσοκομείου για την άψογη λειτουργία του Νοσοκομείου μας παρά τις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε .

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες
Οικογένεια Κλωνάρη Γρηγορίου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπραβο Γρηγορη γιατι παρα τα βασανα σου δεν παρελειψες να αποδωσεις την ευγνωμοσυνη σου σε αυτους που το αξιζουν. Εμεις οι φιλοι σου σε στηριζουμε και θα ειμαστε διπλα σου οποτε και αν χρειαστει. Δυναμη λοιπον σε σενα και την συζυγο σου και την αγαπη μου στον Μπαμπη. Ειστε γονεις πρότυπο για την κοινωνια που ζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.