Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διευκρίνηση σχετικά με την ανακατανομή των αξιωμάτων στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας



Απαραίτητη η διευκρίνηση σχετικά με την ανακατανομή των αξιωμάτων στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας, που αναφερόταν σε ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύσαμε πριν λίγες ώρες:
Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας η απερχόμενη πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννα Σπύρου, μας γνωστοποίησε ότι η πρόταση μομφής προς το πρόσωπό της από μέλη του Δ.Σ. έγινε αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν ανανεώθηκε το πιστοποιητικό αναπηρίας της από το ΚΕΠΑ το οποίο είχε λήξει. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έπαψε να υφίσταται η αναπηρία της κας Σπύρου, η οποία, όπως τόνισε, βρίσκεται στο στάδιο ανανέωσης του εν λόγω πιστοποιητικού. Κάποια μέλη του ΔΣ όμως θεώρησαν ότι αυτό συνιστά αιτία μομφής στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα, σε έκτακτη συνεδρίαση, να γίνει η ανακατανομή των αξιωμάτων του Δ.Σ. 
Στο σχετικό πρακτικό της συνεδρίασης πάντως δεν αναφέρεται ο λόγος της πρότασης μομφής στο πρόσωπο της κας Ιωάννας Σπύρου. 
Δ, Μπ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.