Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση Δήμου Πέλλας σε ανοιχτή συζήτηση - διαβούλευση: «Ψηφιακός μετασχηματισμός – Πως βλέπω το ψηφιακό μέλλον του τόπου μου»Ο Δήμος Πέλλας σας προσκαλεί στην ανοιχτή συζήτηση – διαβούλευση με θέμα: «Ψηφιακός μετασχηματισμός – Πως βλέπω το ψηφιακό μέλλον του τόπου μου» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Δ.Σ. στα Γιαννιτσά.
Η παρουσία όλων των επιστημονικών, εμπορικών φορέων αλλά και όσων ιδιωτών ασχολούνται με την ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών και τεχνολογιών διαδικτύου είναι απαραίτητη προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου μας.
Συνημμένα επισυνάπτεται η πρόσκληση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ - Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT)» καθώς και υποστηρικτικό υλικό της πρόσκλησης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Όλοι εμείς που αντιδρούμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των κοινωνιών μας, μπορούμε να συμμετάσχουμε ή θα φάμε πόρτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.