Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Παναγιώτης Ζαρογουλίδης για την επέτειο του ΠολυτεχνείουΗ επέτειος του πολυτεχνείου και ο αγώνας των ελεύθερων πολιορκημένων φοιτητών που πότισαν με αίμα τους δρόμους της Αθήνας,  θα συμβολίζουν για πάντα την ακατάπαυστη και αδήριτη ανάγκη για ελευθερία και δημοκρατία, δικαιώματα που φαντάζουν κεκτημένα στην εποχή μας αλλά υπονομεύονται μεθοδικά και απαιτείται συνεχής και εντατικός αγώνας για την διασφάλισή τους.
Η ελευθερία της έκφρασης, η χειραγώγηση των μέσων, τα προσωπικά μας δεδομένα και η ανερυθρίαστη συγκέντρωσή τους από τις μεγάλες πλατφόρμες δικτύωσης και επικοινωνίας, τις περισσότερες φορές δίχως την ρητή μας συναίνεση και γνώση, καθώς και τα λογισμικά παρακολούθησης που σφυροκοπούν την ιδιωτική ζωή των πολιτών αποτελούν προκλήσεις της εποχής, με στόχο την ανακατεύθυνση και τον έλεγχο της κοινής γνώμης και την επίτευξη των στόχων ομάδων συμφερόντων .
Ο εκδημοκρατισμός και ο πλουραλισμός επιτυγχάνονται μέσα από την συνάθροιση των ιδεών και θα έπρεπε να κινητοποιούνται πρωτίστως από την κάθε κυβέρνηση ώστε να καλλιεργούνται ως παιδεία και κουλτούρα στην κοινωνία μέσα από τις ελευθερίες και την συμμετοχή των πολιτών στον δημόσιο διάλογο και δράσεις. 
Η ιαχή «Εδώ Πολυτεχνείο» παραμένει μέχρι σήμερα το σύνθημα που ξορκίζει τις φοβέρες, τις απειλές την υπονόμευση και την χειραγώγηση του λαού από τον οποιονδήποτε δυνάστη φωτίζοντας τον δρόμο των αγώνων για: Ψωμί Παιδεία Ελευθερία
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. Είναι δυνατόν η "συγκέντρωση δεδομένων" από τις πλατφόρμες να είναι ανερυθρίαστη;
  Μας βομβαρδίζετε με μια πληθώρα λέξεων από τις οποίες δεν βγαίνει ιδιαίτερο νόημα.
  Ανοίξτε επιτέλους ένα λεξικό στο λήμμα βερμπαλισμός, για να συνειδητοποιήσετε πόσο ακατανόητος είναι ο γραπτός λόγος σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολυ ξύλινη γλώσσα αδερφάκι μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριε Ζαρογουλίδη τι θέλετε να πείτε με το κείμενο που γράψατε? Είστε κομουνιστής η πασοκτξίςςςς τελικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.