Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο γνωστός δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος στην Αλμωπία- Ομιλητής σε ημερίδα και επίσκεψη στην Πέλλα (φωτο)



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Κοινωνικής Ευθύνης του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με θέμα: "Ενδοοικογενειακή βία, & γυναικεία κακοποίηση- Φαινόμενο ή μάστιγα της εποχής;" και διακριτικό τίτλο "Πίσω από κλειστές πόρτες... και στόματα!"
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στις 5.30 το απόγευμα, στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας, παραβρέθηκαν και μίλησαν Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ο γνωστός δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.
Την άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ημερίδα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης, o Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

Στην Πέλλα
Να σημειωθεί ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Πάνος Σόμπολος, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Π.Ε. Πέλλας, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Πέλλας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή ΔΙΕΚ Αριδαίας Γιώργο Γιόρτσο και τον Υποστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., ειδικό σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνοεγκλήματος – Μέλος P.A.D.A. και πρώην Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., Γιώργο Παπαπροδρόμου.
Ο κ. Παπαπροδρόμου μάλιστα έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο:
"Μεγάλη τιμή για το νομό μας να βρίσκεται ο μοναδικός και ως άνθρωπος και ως δημοσιογράφος κος Πάνος Σόμπολος και φυσικά να περάσει από το μοναδικό και εξαιρετικό μουσείο μας.  
Ένα ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους στο Μουσείο και ιδιαίτερα την κα Κατερίνα Τζαχαλάκη για την φιλοξενία."
Δ.Μπ.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.