Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια καινοτόμα δράση από «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια, με εμπνευστή τον συντοπίτη μας Παν. Γεροκώστα (φωτο)



Μια ξεχωριστή, καινοτόμα και αξιέπαινη δράση πραγματοποιήθηκε στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας, ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα παιδιά ενός Κέντρου ΑμΕΑ, στο πλαίσιο της δημιουργικής τους απασχόλησης, κατασκευάζουν... φωτιζόμενα λογότυπα! Πρόκειται για μια ιδέα που είχε ο -καταγόμενος από το Δροσερό του Δήμου Πέλλας- τεχνικός του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά, Παναγιώτης Γεροκώστας. Ο συντοπίτης μας καλλιτέχνης (ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι πέρσι έκανε δωρεά ένα φωτιστικό στο ΚΔΑΠ-μΕΑ Γιαννιτσών) ήταν δίπλα στα παιδιά και με την δική του καθοδήγηση ολοκληρώθηκαν αυτές οι εκπληκτικές δημιουργίες, αυτά τα μικρά έργα τέχνης από τα χέρια των παιδιών του Κέντρου! 

"Τα παιδιά -άτομα με ειδικές ανάγκες, υλοποίησαν μια καινοτόμα ιδέα στο πλαίσιο της απασχόλησής τους στο κέντρο και κατασκεύασαν φωτιζόμενα λογότυπα", τονίζει ο  εμπνευστής του εν λόγω εγχειρήματος, κ. Γεροκώστας, προσθέτοντας: "Σαν εμπνευστής του εγχειρήματος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο Ελεονώρα Σαρκατζή και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Παράλληλα, εκφράζω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην χορηγό των υλικών μου κυρία Δέσποινα Αγγελακοπούλου από την Πατρίδα Ημαθίας. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους, καθώς το πιο σημαντικό είναι να μπορούμε να κάνουμε αυτά τα άτομα να χαμογελάνε και περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους".
Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του Κέντρου που συμμετείχαν στο εγχείρημα έμειναν κατενθουσιασμένα τόσο από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της δράσης αυτής, όσο και από τον Παναγιώτη Γεροκώστα, με αποτέλεσμα να παρακαλέσουν την πρόεδρο του Κέντρου "τα παιδιά της Άνοιξης" να... παραμείνει εργαζόμενος σε αυτό!
Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Δ. Μπ.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.