Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ι. Τζαμτζή για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου


Εορτή των Εισοδίων της Παναγίας μας σήμερα και όλοι εμείς, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, αποδίδουμε για άλλη μία φορά, τη μέγιστη τιμή και ευγνωμοσύνη στις ηρωικές Ένοπλες Δυνάμεις μας και στην Προστάτιδά τους Υπεραγία Θεοτόκο. Υποκλινόμαστε με δέος και σεβασμό, μπροστά στους γενναίους που έγραψαν αμέτρητες σελίδες ιστορίας, γεμάτες με υπερηφάνεια, εθνικό φιλότιμο και αδάμαστο ηρωισμό. Μπροστά στα διαλεχτά παλικάρια που διαφύλαξαν τα ιερά και τα όσια του Έθνους, όποτε τους κάλεσε η ιστορία να πράξουν το χρέος τους, δίνοντας βαρύ όρκο μπροστά στη Σημαία και το Ιερό Ευαγγέλιο.

Τιμούμε και τους σύγχρονους ήρωές μας. Τις γυναίκες και τους άνδρες του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας μας, που εμφορούνται από τον ίδιο ασίγαστο πατριωτισμό και εμπνέονται από τις αρετές και το ήθος των ενδόξων προπατόρων μας.

Τους ευγνωμονούμε για την πολύμορφη και πολυδιάστατη προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία, με κάθε είδους συνδρομή, όπως για παράδειγμα σε πληγείσες, από ακραία φυσικά φαινόμενα, περιοχές, χωρίς ωστόσο να παρεκκλίνουν, ούτε στο ελάχιστο, της κύριας αποστολής τους. Για όσα αγόγγυστα μας προσφέρουν, παρέχοντάς μας συνθήκες ασφαλείας και δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις για μια Ελλάδα της προόδου, της ευημερίας, της προκοπής.

Προσευχόμαστε «υπέρ του κατά ξηράν, θάλασσαν και αέρα φιλοχρίστου ημών στρατού», με πίστη ότι η Υπέρμαχος Στρατηγός Θεοτόκος θα σκέπει πάντα την Πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.

Ιορδάνης Τζαμτζής, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.