Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Δράση ενημέρωσης ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών



ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Η εξάλειψη της βίας, κατά των γυναικών, θα βρεθεί στο επίκεντρο δράσεων που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, 10:00 -13:00, στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας (πλατεία Αθ. Σέτσκου) και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου τις ίδιες ώρες, στον προαύλιο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου Εξαπλατάνου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης των δράσεων, που γίνονται με αφορμή την Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, που είναι η 25η Νοεμβρίου, έχει το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας, του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, του Δήμου Αλμωπίας, σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Υ. Αριδαίας (κοινωνική λειτουργός, επισκέπτρια υγείας, μαία).

Σας περιμένουμε για να ενώσουμε τις φωνές μας, ενάντια στη βία γιατί ……. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.