Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Οριστική παραχώρηση ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας από την ΔΕΗ



Πριν ένα μήνα ενημερωθήκαμε από τον Δήμαρχο Έδεσσας και από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άρνισσας Νικόλαο Παπαγιαννίδη, ότι το ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Άρνισσας δεν παραχωρήθηκε από την Διοίκηση της ΔΕΗ, σύμφωνα με την γραπτή διαβεβαίωση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Από εκείνη τη στιγμή, σε καθημερινή βάση ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία με τα στελέχη της Διοίκησης της ΔΕΗ (κα Έλενα Χριστοπούλου, κα Βασιλεία Καραδήμα και κα Ειρήνη Μαργαρίτη).

Τελικά ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και την προηγούμενη εβδομάδα ενημερωθήκαμε από την Διοίκηση ότι ξεκίνησε η οριστική παραχώρηση του ασθενοφόρου.

Άμεση ήταν η ενημέρωση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Άρνισσας Νικολάου Παπαγιαννίδη για την παραχώρηση, με τον οποίο ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία.

Από το πολιτικό γραφείο παρατίθεται το link του δελτίου τύπου Γιώργου Καρασμάνη που είχε εκδοθεί για την παραχώρηση του ασθενοφόρου, με την γραπτή διαβεβαίωση του Υπουργού : 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αντί η κυβέρνηση και το υπουργείο υγείας να εξασφαλίζουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και προσωπικό στις δομές υγείας, οι βουλευταδες τρέχουν δεξιά και αριστερά ώστε να εξασφαλίσουν δωρεές για πράγματα που έπρεπε να είχαν φροντίσει να έχουν εξασφαλιστεί από το κράτος
    Άλλα είπαμε, η πορεία του ΕΣΎ είναι προδιαγεγραμμένη.
    Έτσι δεν είναι μπάρμπα Γιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.