Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αλεξάνδρεια ο Χρήστος Παπαστεργίου - Σύσκεψη στο Δημαρχείο, επίσκεψη σε εκκοκκιστήριο (φωτο)Με την επίσκεψη στο Δημαρχείο και τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος επαφών του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου, στην Ημαθία. 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαστεργίου βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια για δεύτερη φορά εντός μιας εβδομάδας. Στη σύσκεψη που ακολούθησε στο Δημαρχείο συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Δελιόπουλος και από την πλευρά της περιφερειακής παράταξης ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Γιοβανόπουλος, ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κ. Σταύρος Γιάντσης και ο πρώην Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Μπάμπης Γκιόνογλου.
Νωρίτερα το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα Γ και Π εκκοκκιστήρια βάμβακος και συζήτησε αναλυτικά για την παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση του προϊόντος με τον Νίκο Ουσουντζόγλου. Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Πριονίδης.
Η επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια ολοκληρώθηκε με συνέντευξη τύπου, όπου ο κ. Παπαστεργίου αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στις συναντήσεις, αναφέρθηκε στα συμπεράσματά του από αυτές και, εν συνεχεία, στις επόμενες δράσεις της παράταξης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.