Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση Μελών Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Λουτράκι Αλμωπίας1. Σας γνωρίζουμε ότι η Τοπική Διοίκηση Πέλλας διοργανώνει στην περιοχή μας την 16η Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση Μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών “INTERNAΤIONAL POLICE ASSOCIATION”, που θα πραγματοποιηθεί στις 25,26 &27 Νοεμβρίου 2022 στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ,στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου 4 ΕΠΟΧΕΣ HOTEL SPA, όπου πρόκειται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Εθνικού Τμήματος και των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας , μέλη της Ένωσης μας , εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, καθώς επίσης και εκπρόσωποι Εθνικών Τμημάτων και Τοπικών Διοικήσεων ξένων χωρών .

2. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τη Λουτρόπολη Λουτρακίου [Πόζαρ] , το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας, την πόλη των Γιαννιτσών, κλπ αξιοθέατα της περιοχής .

3. Στην τελετή προς τιμήν των συμμετεχόντων , που θα λάβει χώρα το Σάββατο 26-11-2022 και ώρα 17.30 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου, έχουν προσκληθεί οι τοπικές Αρχές, Φορείς και Σύλλογοι της περιοχής ,κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός» από τον Αστυνόμο Α΄ Ειδικών Καθηκόντων Ψυχολόγο κ. ΛΑΓΟΜΑΤΗ-ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο. Ακολούθως στον ίδιο χώρο θα γίνει η συνδιάσκεψη των εκπροσώπων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Τοπικών Διοικήσεων ,καθώς και των εκπροσώπων των Εθνικών Τμημάτων ξένων Χωρών, αναφορικά με θέματα που αφορούν τη Διεθνή Ένωση αστυνομικών.-

SERVO PER AMIKECO

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 

-Η- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Μαρία ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.