Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Καβάλα ο ''Μ. Αλέξανδρος'' Γιαννιτσών για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ολυμπιακού KICK BOXING



Πραγματοποιείται την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραψάνης Καβάλας το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα KICK BOXING, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING και διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο ¨Μαχητές¨ Καβάλας, με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον Πάρη Βασιλικό.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν από όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν στις κατηγορίες: παίδες – κορασίδες, έφηβοι – νεανίδες και άνδρες – γυναίκες και στα δύο στυλ : kick light και light contact και οι άνω των 16 ετών πάνω στο ρινγκ. Το άθλημα του KICK BOXING έχει ενταχθεί στα Ολυμπιακά Αθλήματα και θα συμμετέχει στην επόμενη Ολυμπιάδα στο Παρίσι το 2024.

Από τα Γιαννιτσά θα συμμετέχει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μ.Αλέξανδρος¨ με τον προπονητή του Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο , ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WAKO. Οι 4 αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι : Παναγιώτης Κατμάδας, Νίκος Χατζηπαρασκευαϊδης, Αναστάσιος Παναγιωτόπουλος και Ιωάννης Εμμανουηλίδης, οι οποίοι θα αγωνιστούν και στα 2 στυλ.

Ο Σύλλογος λειτουργεί καθ' όλα νόμιμα καθώς έχει ειδική Αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ανήκει στο Μητρώο της.

Οι αθλητές, που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, προετοιμάζονται κατάλληλα με τον προπονητή τους και θα προσπαθήσουν για τα καλύτερα αποτελέσματα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.