Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με PCR ή Rapid Test η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών



Υπό όρους προστασίας της δημόσιας υγείας θα επιστρέψουν στις μονάδες υγείας οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από την 1η Ιανουαρίου, μετά από την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση έως το τέλος του χρόνου, του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων στην Υγεία, διότι οι αρμόδιες υπηρεσίες όφειλαν να έχουν επαναξιολογήσει την αναγκαιότητα του μέτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Υγείας δέχεται εισηγήσεις για την κατάρτιση ενός αυστηρού πρωτοκόλλου επιστροφής τους, με την λήψη των απαραίτητων μέτρων για να μην υπάρχει επικινδυνότητα. Μεταξύ άλλων, προτείνεται η διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή Rapid Test) ίσως και 2 φορές την εβδομάδα, που θα πληρώνουν οι ίδιοι οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί. Επίσης η χρήση μάσκας θεωρείται απαραίτητη.

"Η απόφαση θα εφαρμοστεί, παρόλο που θεωρώ ότι είναι μία επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία απόφαση", ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Θ. Πλεύρης, εξηγώντας ότι θα υπάρξει ένα αυστηρό πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Μήπως προτείνεται pcr test κάθε μέρα, πρωί βράδυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι εμβολιασμένους να κάνουν τεστ για το καλό μας ,που νοσούν και πάνε στις δουλειές τους ,και νοσούν ποιο πολύ και μεταδίδουν ,και κόψτε αυτό το παραμύθι γιατί μας έχετε κουράσει ,και μας θεωρείται βλάκες,τέλος πια με τις βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον τόπο εργασίας μου εμβολισμένος προσέρχονταν επί διήμερο , κρυωμένος όπως έλεγε, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και αρνούμενος να κάνει έστω ένα rapid καθώς κόστιζε 5 € , ώσπου τελικά πραγματοποίησε κάποιο που του προσέφερε δωρεάν ο προϊστάμενος και φυσικά βγήκε θετικός.
      Το ποιος έχει ψεκαστεί τελικά μήπως θέλει διερεύνηση;

      Διαγραφή
  3. Καλά είχαμε ησυχάσει από αυτούς Δε χρειάζονταν πουθενά Μόνο κρυφτό παιζαν πίσω από τις πόρτες και από γλωσσα χιλιομετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΣΤΕ αποτελείται και από ιατρούς; Με τι γνώση, ιατρική, βγάζουν τέτοιες αποφάσεις; Καθημερινά τεστ στους ψεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΣΤΕ έκανε κάτι απλό.
      Ζήτησε από τους ακαταδίωκτους ειδικούς που υποτίθεται εισηγούνται στους Κουληπλεύρηδες να προσκομίσουν στοιχεία με βάση τα οποία πάρθηκε η απόφαση επέκταση της χρονικής διάρκειας της αναστολής, που προφανώς τα τζιμάνια δεν τα προσκόμισαν μια και δεν υπάρχουν.
      Είναι κάτι σαν την Παγώνη που έβγαινε στα Πετσοκάναλα και έλεγε συνεχώς: Οι μελέτες λένε το ένα , οι μελέτες λένε το άλλο. Αν της ζητούσε η δικαιοσύνη να προσκομίσει τις μελέτες, πολύ φοβάμαι μήπως δεν είχε να προσκομίσει αρκετά πράγματα καθώς έχει διαψευστεί στις περισσότερες των περιπτώσεων.

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Πλεύρης είναι φοβερός επιστήμονας που χαρακτηρίζει την απόφαση επικίνδυνη,άιντε σταματήστε επιτέλους και οι μεν και οι δεν μας ζαλισατε τον έρωτα με τις μακακιες σας.

      Διαγραφή
    3. "Άτομα" που πιστεύουν τους παπάδες και άλλους ψεκ και δεν εμπιστεύονται την επιστήμη, δεν έχουν καμία δουλειά να εργάζονται στα νοσοκομεία έστω και ως υποδοχή και γενικά δεν έχουν καμία δουλειά να συνυπάρχουν με τους υπόλοιπους.Ας πάνε στα βουνά να μονάσουν και να μας αφήσουν να πορευτούμε με την επιστήμη,εμάς που την πιστεύουμε.

      Διαγραφή
    4. Οι παπάδες χέρι χέρι με την άριστη κυβέρνηση τους επιστήμονες πάνε όμως .
      Τα μα μα και τα σα μασατα.

      Διαγραφή
  5. Έκανε ένα μεγαλο καλό ή πανδημία ανακαλύψαμε τον βλακα της γειτονιάς ( η ψεκασμα η από θυμίαμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ προφανώς δεν έχεις καθρέφτη για να κάνεις την δικιά σου ανακάλυψη μικρέ Σεβάχ.

      Διαγραφή
  6. Τι θα γίνει τώρα με ποιους θα γελάμε φέρτε πίσω τους ψεκες ΤΩΡΑ έδιναν μια ευχάριστη νότα στην ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάθε εβδομάδα εκτός από το τεστ και εξέταση βλακείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο εξυπνοτερος τροπος για το ξεπουλημα της δημοσιας υγειας και το πλασάρισμα στην ιδιωτικη ειναι αυτος. Ολοι εσεις οι παπαδοευλογημενοι, οι επιστημονες του διαδικτύου και οι ανεγκεφαλοι που αρνειστε να ακολουθησετε την επιστημη, γιατι οταν πηγαινετε στο Διαβαλκανικο, το Υγεια, το Ωνάσειο, τον Αγ.Λουκα γινεστε αυτοματα γατακια και δεν κανενετε γκιχ; Οταν πηγαινετε ομως στα δημοσια νοσοκομεια ξεψαρωνετε και μαγκιζετε. Το αστειο στην υποθεση ειναι οτι στην πλειοψηφια σας σας εκτος απο ανεμβολιαστοι, ειστε και ανασφαλιστοι. Η μεγαλυτερη αθλιοτητα του γραφικου Πλευρη ειναι οτι δεχεται την αποφαση αδιαμαρτυρητα, ενω εχει δικανικα οπλα να την κανει κουρελοχαρτο. Εσεις εκει διχως εμβολια, διχως μασκες και καλο παραδεισο. Ειναι δικαιωμα σας να ψοφησετε αλλα οχι δικαιωμα σας να παρετε στον λαιμο σας αθωους ανθρωπους. Ηδη οι περισσοτεροι απο εσας που νοσησαν και ακομη δεν ειδαν τον Αγιο Πετρο καταμουτρα, θα δειτε το εργο μετα την πανδημια και εκτος απο την τσεπη σας θα πονεσει και ο πισινος σας. Εγω δεν σας αποκαλω ψεκες. Σας αποκαλω απλα ηλιθιους και μισανθρωπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με συγχωρειτε αλλα δεν ντρεπεστε ετσι που μιλατε για αυτους τους ανθρώπους? Αυτοι ήταν στη 1η γραμμη 1μισο χρονο χωρις να εχουν γινει εμβολια.Λιγο σεβασμο!ειναι ντροπή.Τετοιοι ανθρωποι θελουμε να γινουμε? να κατηγορουμε ο ενας τον αλλον για το δικαιωμα της ελευθεριας? Αντι να καθομαστε να κατηγορουμε καλυτερα να κοιταξουμε τον εαυτο μας και να τον διορθωσουμε.Υπαρχει και Θεός, μην μιλαμε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αυτός ήταν ο στόχος της άριστης κυβέρνησης,να τρώγεται ο ένας με τον άλλον και το πέτυχαν.
      Μόνο σ'αυτά είναι μανούλα οι αριστοΑχρηστοι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.